fbpx
Ale!

Virvoitusta arkeen -lahjasetti

Original price was: 35,00 €.Current price is: 29,00 €.

Juomapullo upealla aaltokuvituksella ja englanninkielisellä raamatunlauseella Laulujen laulusta 8:7.
Mukana setissä kätevä kaulanauha avaimille sekä 2 kpl Jesus / Washed in faith -kirjanmerkkejä ja 3 kpl tyylikkäitä musta-valkoisia postikortteja.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Virvoittava ja käytännöllinen setti muistuttamaan Jumalan rakkaudesta!
Tyylikäs LOVE IS UNQUENCHABLE -juomapullo, avainkaulanauha, 2 kpl Jesus / Washed in faith -kirjanmerkkiä sekä 3 kpl postikortteja.

Juomapullo, joka kulkee mukana näppärästi niin töissä kuin harrastuksissakin.  Vuototiiviin pullon tilavuus on 0,62 L ja se sopii kylmälle vedelle. Materiaali on laadukasta BPA -vapaata muovia ja sille suositellaan käsinpesua. Metallinen kierrekorkki helpottaa pullon sulkemista ja täyttöä.

Pullossa on upea monivärinen aaltopainatus sekä teksti LOVE IS UNQUENCHABLE – Rakkaus on sammumaton, sitä eivät suuret vedetkään voi sammuttaa. Alla englanninkielinen raamatunkohta jatkuu pienemmällä (Laulujen laulu (8:7).

Pulloa on saatavana läpinäkyvänä kirkkaana ja tummansinisenä. Muista merkitä tilaukseen kumman värisen pullon haluat tilata.

 

Mukana setissä 2 kpl Washed in faith -kirjanmerkkejä englanninkielisellä raamatunlauseella Joh.14:1.
Kirjanmerkki on tyylikäs mustavalkoinen ja kaksipuoleinen, kooltaan normaalia kirjanmerkkiä suurempi 210 x 75 mm.  Sopii hyvin esim. suuren raamatun väliin.

Lisäksi 3 kpl erilaisia I AM -sarjan postikortteja, joissa etupuolella teksti ja takana englanninkielinen raamatunjae sekä osoiteviivat. Sopii hyvin evankeliointiin, lähetettäväksi, raamatun väliin tai vaikka jääkaapin oveen.

Kokonaisuuden täydentää kaulassa miellyttävän pehmeä Power Prayer -kaulanauha, jossa avaimet kulkevat vaivattomasti mukana.

Lisätiedot

Paino 0,115 kg (kilogramma)
Väri

Kirkas, Tumma

keyboard_arrow_up