Todistuksia

Power Prayer -seminaari 3.-4.11.2023 JÄMSÄ

Kiitos Jeesukselle tästä seminaarista! Herra oli läsnä Pyhän Hengen kautta. Tulin siunatuksi ja kosketetuksi. Opin paljon uutta, mikä tulee rikastuttamaan uskon elämääni.

Suosittelen seminaaria kaikille, jotka haluavat oppia uutta Herrastamme, ja saada uusia tapoja ylistää Jumalaa.

– Katri

Power Prayer -seminaari 3.-4.11.2023 JÄMSÄ

Pyhän Hengen ohjaus ja vaikutus näkyi läpi seminaarin. Joka kerta erilainen seminaari ja aina Jeesus läsnä. Kiitos Jeesus.

– Timo

Power Prayer -seminaari 3.-4.11.2023 JÄMSÄ

Ihan hyviä harjoituksia Jumalan äänen kuulemisessa. (Etukäteen vähän jännitti!) Ilmapiiri hyvä; Pyhän Hengen vaikuttama. Ylistyksestä myös pidin. Samoin opetukset hyödyllisiä. Ihan kivasti johdettua. Ei moittimista mistään.

– Raija

Power Prayer -leiri 2.-6.8.2023 VIHTI

Mitkä ovat tunnelmat leiristä?
Todella hyvät tunnelmat!
– Vapaus Hengessä
– Sai palvella ja olla palveltavana
– Lahjat käytössä, virittyivät ja sai myös uutta!

 

Merkittävintä oli vapaus olla se, joka olen Kristuksessa ja sain toimia Hänessä, miten Hän halusi.
Vahva ja lämmin suositus kaikille, jotka rakastaa Jeesusta ja haluaa olla Häntä lähellä.

– Janne

Power Prayer -leiri 2.-6.8.2023 VIHTI

Keskeinen asia, missä Jumala on vienyt eteenpäin leirillä?

Jumala on antanut ratkaisuja tiettyihin mieltä vaivanneisiin ongelmiin. Hän on antanut ilmestystä omasta luonteestaan merkittävällä tavalla siihen vajaukseen, mikä on omassa ymmärryksessä ollut (lempeys, toivo, rauha, ei-tuomio, voima, rajoittamattomuus)

Tuntuu, että se uusi ilmestys Jumalan luonteesta on tullut jäädäkseen ja kantaa elämässä, tullut osaksi elämää tästä eteenpäin.

Siunattu leiri! Kiitos järjestäjille <3
Ihana Jumalan läsnäolo.

Power Prayer -leiri 2.-6.8.2023 VIHTI

Näyttäisi siltä, että leiri oli erilainen eri ihmisille riippuen mitä Jumala halusi tuoda esiin kyseisen henkilön kohdalla. Itsellä se oli vähän kuin toukan kuoriutuminen (perhoseksi).  Alussa oli raskasta ja vaikeaa; piti puhdistautua, mutta sitten kolmantena päivänä tuli rauha ja seesteisyys. Koen, että olen kuoriutunut toukka, mutta en vielä ole uskaltanut lähteä lentoon perhosena.

 

Mikä oli sinulle merkittävintä?
Yhteys, Pyhän Hengen läsnäolo, rakkauden ja hyväksynnän ilmapiiri. Olen kova jännittämään ja hermostunut, mutta täällä tässä ilmapiirissä koin itseni niin hyväksytyksi, että sain olla oma itseni ilman jännittämistä tai hermostuneisuutta.

– Reija

Power Prayer -leiri 2.-6.8.2023 VIHTI

Todella hyvä leiri! Paljon sisäistä parantumista.
Eheytystä, parantumista ja että sai vaan vastaanottaa kaikkea Jumalalta.
Upeat ihmiset, samassa Hengessä, ei mitään negatiivista tai riitaa.
Aivan ihanat opettajat ja tiimiläiset ja tietenkin aivan ihana Miisu! 🙂

 

Voisitko suositella leiriä muille?
Tottakai! Koska Henki on täällä vahvasti läsnä. Täällä oikeasti opitaan kuulemaan Herran ääntä. Mennään aina Herran tahdon mukaan mutta ei pakoteta. Kaikki saavat harjoitella profetointia ja löytää uusia ulottuvuuksia Herran äänen kuulemiseen ja profetointiin.

– Sebastian

Power Prayer -leiri 2.-6.8.2023 VIHTI

Mitä uutta sait?
Rohkaisua, rakennusta ja rakkautta muilta osallistujilta:
Jokainen tuo mukanaan jotain, jota tarvitsee muut sekä itse.
Sain harjaantua kuulemisessa ja sen arvioinnissa.

 

Miten leiri vei lähemmäksi Jeesusta?
Yhteyden vahvistumisen kautta. Oli aikaa keskittyä vain Häneen ja Hänen etsimiseensä.

– Karla

Power Prayer -leiri 2.-6.8.2023 VIHTI

Kaikki on jollain tavalla puhutellut tai kolahtanut.
Koen, että leiri on suunniteltu Pyhän Hengen johdolla.

Merkittävintä on ollut yhteys muiden kanssa ja Pyhän Hengen ilmapiiri, missä on saanut”lillua”. Kohtaamiset ja rukoukset / profetiat ovat rohkaisseet ja opettaneet. Koen tärkeäksi myös sen, että olen päättänyt jakaa ajatuksia (joitakin) muiden kanssa ja saanut palautetta. Yksin asuvana olen ammentanut yhteisöstä (ja toki välillä myös uupunut sosiaalisuudesta 🙂 ).

– Anne

Kouvolan Power Prayer -viikonloppu 26.-27.8.2022

Täällä on ollut kotoisa olo. Olen ensimmäistä kertaa, ja tunsin heti, että täällä voin rentoutua ja olla oma itseni. Erityisesti mieleen jäi alkuylistys, kun yhdessä toisten kanssa huivien kanssa ylistettiin, niin siinä kielillä laulaminen. Se oli aivan ihanaa, ja silloin unohdin kaiken muun paitsi Jeesuksen ja yhdessä ylistämisen.

 

– Kukka-Maaria

Power Prayer -leiri 3.-7.8.2022 MUURLA, SALO

Piireissä sai maistaa ja kokea aivan uudella tavalla minkälainen Jeesus on.
Sain paljon kotiin vietäväksi ja mutusteltavaksi.

Aivan mahtavat vetäjät, turvallinen ja rento ilmapiiri.

Paljon vapautumista, itsestä löytyi paljon sellaista mitä en tiennyt olevankaan ennen kuin niitä heräteltiin sieltä esiin.

– Irene

Power Prayer -leiri 3.-7.8.2022 MUURLA, SALO

Kiireetöntä aikaa matkalla Jumalan rakkauteen <3
Hoitavaa, parantavaa,  Jumalasuhdetta syventävää.

Erilaiset harjoitukset profeetallisuudesta olivat innoittavia.

Ihanaa, kun tulin kohdatuksi, palvelluksi prosessissa, joka 1. päivänä nousi esiin. Hedelmänä: lähempi, turvallisempi suhde Jeesukseen

Kiitos koko palvelutiimille; ihania Isän lapsia olette <3

– Tuula

Power Prayer -leiri 3.-7.8.2022 MUURLA, SALO

Leiri on ollut täynnä iloa, yhdessäoloa ja rakkautta toisia kohtaan – olimme kuin yksi iso perhe, Jumalan pyynnöstä kokoontunut.

– Verneri

Power Prayer -leiri 3.-7.8.2022 MUURLA, SALO

Mitä olet saanut itsellesi leiriltä?

Rauhan. Koin olevani rakastettu. Sain takaisin sydämeeni Isän rakkauden. Tänään (ensimmäistä?) kertaa sain kokea että jopa tykkään itsestäni. Sekä meikin kanssa että ilman. Jumala on oikeasti Rakkaus, ja tällä leirillä sain kokea sen.

Sain häpeäkokemuksen päälle viimein kaipaamani korjaavan rakkauden. En enää ole ulkopuolinen, vaan kuulun joukkoon.  Sain uskallusta ja rohkeutta olla minä, olla itseni. Kanssanne turvallisessa seurassa se oli mahdollista. Minusta tuli näkyvä, koska minut nähtiin sellaisena kuin olin ja olen.

Jarruttiko jokin sinua tai profeetallista kasvamista leirillä?

Jännitys yritti jarruttaa, rohkeutta tuli tilalle.
Ihmispelko jarrutti: Rukoustaistelin itseni siitä voittoon Jeesuksen kanssa: Ei enää häpeää.
Häpeä jarrutti, mutta Hän riisui sitä pois.
Pelko jarrutti, mutta Rakkaus voitti.

– Kaisa

Power Prayer -seminaari 13.-15.5.2022 KAJAANI

Täällä on ollut huikea päivä; odotukset ovat ylittyneet jo heti tullessa. Täällä ensiksi lauloin yhden omista lauluistani – – ja sitten tuli tunne, että ehkä nyt olisi aika kokeilla laulaa kielillä. Ja vau, mikä vapauden tunne tuli sen jälkeen ylistäessä ja porukalla laulaessa — että aivan ihana päivä kyllä ollut.

Seminaarista otan mukaan rohkeuden. Tärkeintä on olla Jumalan käytössä, Jumalan työkaluna. Kyllä meistä sitten pidetään huolta.

– Mervi

Healing Room Power Prayer -seminaari 6.-7.5.2022 HELSINKI

Oletin, että seminaarissa olisi paljon luentoja. Tämä olikin sellaista, että yhdessä tehtiin. Oli aivan mahtava turvallinen ilmapiiri: ei tarvinnut jännittää, sai olla oma itsensä, ja oli lepo ja rauha kaikilla. Sellainen rakkauden ilmapiiri oli aivan ihana. Tule sellaisena kuin olet. Ei ole mitään kynnystä, etteikö voisi tulla.

 

– Satu

Healing room Power Prayer -seminaari 6.-7.5.2022 HELSINKI

Seminaari on ollut tosi rohkaiseva. Lähdin tänne rankasta elämäntilanteesta, kun isäni kuoli kaksi viikkoa sitten. Vielä viikko sitten mietin, että pystynkö ja kannattaako lähteä. Olenko siellä sitten vain nurkassa itkemässä ja voiko Jumala käyttää surun keskellä?

Yllätyin todella paljon ja kannatti lähteä. Miisu Piiparin sanoja lainaten. ”Myrskynkin keskellä voi olla onnellinen.” Löysin syvän rauhan ja myös sen, että tällaisen elämäntilanteen keskellä Jumala voi käyttää ja viedä jopa eteenpäin.

– Leila

Power Prayer -seminaari 8.-10.4.2022 OULU

Täällä on ollut Pyhän Hengen ilmapiiri. Jumala puhui minulle ja rohkaisi eri harjoitusten kautta. Itsekin rohkaistuin tekemään, vaikka olen ujo ja arka, mutta kun heittäytyi siihen ja pani itsensä likoon – – – siinä harjaantuu ja rohkaistuu näiden harjoitusten kautta. Huomasin, että minä pystyn ja voin.

 

– Irmeli

Power Prayer -seminaari 8.-10.4.2022 OULU

Olen kokenut Pyhän Hengen läsnäoloa voimakkaasti. Aika kova jännittäjä olen ollut ja siitä olen vapautunut. Seminaari on ollut hyvin raamatullista. Täältä mukanani vien sen, että liikkeellä voi ylistää Taivaan Isää, kirkastaa Jumalaa. Se on ollut uutta.

 

– Teemu

Power Prayer -seminaari 8.-10.4.2022 OULU

Minulle seminaari on ollut antoisampaa kuin alun alkujaan odotinkaan. Voisi sanoa, että täällä on ollut sateessa. Ehkä juuri siksi, että on ollut tämä pitkä korona, kuivuuden erämaa, takana. Ei ole hirveän paljon ollut tarjolla mitään. Nyt kyllä kokee, että on kasteltu. Se mikä on joskus ollut vihreää ja vehreää, herää taas eloon.

 

– Satu

Power Prayer -seminaari 18.-19.3.2022 TURKU

Tämä seminaari on ollut tosi vapauttava. Ollut vähän venyttävää, mutta tosi rentouttavaa. Ihana olla Pyhän Hengen läsnäolossa ja virvoittua myöskin. Herra on hoitanut sydäntä. Se on ollut mukavaa ja ihana kokea. Kannattaa tehdä ratkaisu ja siirtyä vähän sieltä mukavuusalueelta, ottaa vain se askel ja lähteä liikkeelle, niin saat kokea Herran uudella tavalla.

 

– Pekka

Power Prayer -seminaari 21.-23.1.2022 YPÄJÄ

Olen saanut seminaarista paljon evääksi. Tästä pitäisi tulla viikon tai kahden sulattelu, että voi omaksua kaiken sen ihanuuden. Tulin hakemaan varustusta, mutta en voinut kuvitella, että varustus voi olla jotain näin suurta ja ihmeellistä. Suomen seurakunnat ja uskovat, usko tai älä, tarvitsevat tätä – tai ainakin varustautumista.

 

– Katri

Power Prayer -seminaari 21.-23.1.2022 YPÄJÄ

Seminaarissa on ollut ihanaa olla. Olen ollut muutamassa Powerin seminaarissa ja minulla on sellainen olo, että Jumala aina vahvemmin ja vahvemmin tulee minulle tutuksi, ja hänen todellisuutensa enemmän ja enemmän esille. Ja siinä mielessä hassua sanoa, mutta aina joka kerta on se paras seminaari.

Seminaareissa Jumalan tunteminen lisääntyy, oman itsensä tunteminen lisääntyy – ja sen tiedostaminen, miten rakas olen Jumalalle.

– Auli

Power Prayer -seminaari 9.-10.4.2021 KANGASALA

Koin todella vapaan ilmapiirin Kangasalla heti alusta alkaen. Olen yleensä ujo ja sivuun vetäytyvä, mutta tuntui kuin Pyhä Henki olisi puhaltanut uutta voimaa ja rohkeutta. Se valtava pelko, mitä yleensä tunnen esiintyessäni ihmisten edessä oli täysin poissa. Aikaisemmin olin kamppaillut asian kanssa paljonkin ja kokenut, että voisi olla jotain jaettavaa, mutta en ollut rohjennut sitä seurakunnassa kovin usein tehdä.

Rukoustanssi oli myös uskoa vahvistava kokemus, koska huomasin, miten Jumala voi sen kautta puhua suoraan toisen ihmisen sydämeen. Olin kuvitellut, että minusta ei löydy mitään luovuutta ja huomasin asian vääräksi. Kehollisesti olikin helppoa lähestyä Jumalaa, löytää yhteys sitä kautta. Nyt rukoustanssi saa “elää näkynä” myös oman seurakunnan keskellä.

Eteeni tuotiin myös syntejä, jotka luulin jo antaneeni anteeksi ja päässeeni eteenpäin, mutta jotka vielä vaikuttivat elämässäni niin, että ne kapeuttivat Jumalan toimintavaltaa. Sain kokea vapautuksen näistä ja sain uuden identiteetin/ymmärryksen siitä, mitä olen Jumalan silmissä. Vaikutukset näkyivät myös kotona läheisempänä yhteytenä aviomiehen kanssa.

Jumala vapautti viikonlopussa myös iloa ja oli ihana huomata, miten tarkasti Jumala tietää ja tuntee meidät. Tämä tuli erityisesti Markuksen tiedon sanojen kautta. Markuksen kautta opin myös sitä, miten voin käyttää taakankantajan armolahjaa taakoittumatta liikaa. Kiitos siitä Markus!

Vahvistavaa oli myös huomata, että omilla kokemuksilla voi olla merkitystä muille ja Jumala puhui muille myös minun kauttani, sain olla välikappaleena. Ollaan rohkeita jakamaan asioita!

Kiitos Miisulle ja tiimille. Elämäni hyvä päätös oli osallistua viikonloppuun. Suosittelen lämpimästi muillekin!

– Anne (Mirella)

Profetointia ja ylistystä 6.-7.12.2019 KOUVOLA

Mahtava varustamisen päivä!
Pyhä Henki vapautti kontrollista ja ylpeydestä & ihmispelosta parannuksenteon jälkeen.
Tunsin, että Pyhän Hengen tuli alkoi palaa sisimmässäni. Lisäksi koin, että sain ottaa vastaan
terveeksi tekemisen lahjan. Kiitos Jeesukselle, Miisulle ja teamille!
– Hannele

Profetointia ja ylistystä 6.-7.12.2019 KOUVOLA

Herra rohkaisi ja lohdutti tänään. Hän muistutti monista asioista, joista Hän on aikaisemmin puhunut. Oli ilo ja suuri vapaus ylistää ja tanssia Herran edessä.

 

– Taina

Profetointia ja ylistystä 6.-7.12.2019 KOUVOLA

Vapaa ilmapiiri – rohkaistuin uuteen ja ylittämään rajoja. Kielillä lauluharjoituksessa sain aivan uuden kielen (ennen vain pari tavua). Harjoituksia oli sopiva määrä ja sopivanlaisia.

*  *  *

Hyvä opetus ja kiva, että pääsee harjoittelee ja vapautuu enemmän.

Power Prayer -seminaari 30.11.2019 VEIKKOLA

Saan olla pieni, heikko ja keskeneräinen. Hän on kaikki kaikessa. Rakkaus on lempeä ja ääretön. Lempeässä ilmapiirissä olen saanut oppia kuuntelemaan Pyhää Henkeä tarkemmin ja rentoutunut Hänen läsnäolossaan.

– Sirkku

Power Prayer -seminaari 30.11.2019 VEIKKOLA

Hyvä opettaja johtamassa Jumalan luovaan toimintaan ja sen oppimiseen,
käytännön harjoituksiin, jotka olivat monipuoliset ja haastoivat minua ja meitä. Kiitos opetuksesta ja rohkaisuista, kiva päivä.

– Sari

Power Prayer -seminaari 30.11.2019 VEIKKOLA

Vuorovaikutus päivässä on huikeaa. Jokainen tulee kohdatuksi sellaisena kuin hän on, ja jokaista arvostetaan hänen lahjoistaan ja persoonastaan käsin. Tällainen saisi levitä koko Suomen Siioniin, seurakuntiin ja koko Kristuksen ruumiiseen. Jumalan lapsen vapautta ja pyhää huolettomuutta. Kun on kerran maistanut näitä syvyyksiä, ei enää tyydy kuolleeseen uskonnollisuuteen (vaikka toki arvostus kaikille omalla tasollaan, mutta rukous vapaudesta). Rakkauden lumipalloefekti: kun Jumalan todellinen luonne = sekä oikeudenmukaisuus että rakkaus, leviävät ympäri Suomea ja tulen leviäminen tapahtuu, herätys on todellisuutta.

– Heidi

Profeetallisuuden harjoittelupäivä 2.11.2019 TURKU

Ihana siunattu päivä, kiitos Miisu ja tiimi ja Markus, mitä jaoitte tänään. Jumala haluaa nostaa uskovia, tehdä yhden Kristus-ruumis-seurakunnan, jossa jokainen ihminen, uskova saa palvella ja kuulua joukkoon. Kiitos tästä näystä ja varustamisesta. Haluan vielä jättää rukousaiheen. Joku ei uskaltanut tulla vaikka koki kutsun. Rukousta, että uskovat rohkaistuvat astumaan siihen kutsuun, jonka Jumala on valmistanut.

Profeetallisuuden harjoittelupäivä 2.11.2019 TURKU

Pyhän Hengen suloinen ja vapauttava ilmapiiri, jossa saa rohkaistua tuomaan hengen sanomaa esille. Myös henkilökohtaista kohtaamista, joissa rukousvastausta ja asialleni edistymistä. Käytännön harjoitus luovaa, innoittavaa, jossa aloin virtaamaan. Hyvää opetusta! Ylistys- ja palvontatunti alussa pohja, jolle Henki sai tulla ja täyttää, vapauttaan temppeleitään. Siunaavin terveisin Maarit Lange. Ps. En haluaisi että Miisu lopettaa.

Ylistyksen ja profeetallisen rukouksen päivä 10.8.2019 Lappeenranta

Power Prayer oli seikkailu, joka haastoi omia pelkoja ja ennakkoluuloja. Jumala tarvitsee ihmisiä olemaan hänen rakkaudelleen avoimia ja jakamaan sitä toisille. Miisu on rohkea ja huumoria hyödyntävä opettaja. En oikein tiennyt, mitä odottaa ja hyvä niin. Pyhä Henki yllättää aina!

– Laura

Ylistyksen ja profeetallisen rukouksen päivä 10.8.2019 Lappeenranta

Olen kiitollinen, että sain olla tällä kurssilla. Sain rohkeutta ja ymmärrystä lisää Pyhän Hengen johdatuksesta. Harjoitukset olivat monipuolisia ja erittäin hyvä oli saada rohkaisuja, kuten älä pelkää mokia, vaan katso uudelleen Jeesukseen ja anna Pyhän Hengen johtaa.

– Leila

Kouvolan Power Prayer -viikonloppu 14-16.6.2019

Terapiaviikonloppu : )
Ihan mahtavaa : )
Jeesus on tullut aivan uudella tavalla läheiseksi =)
Täysin yllättävää miten Pyhä Henki voi toimia minunkin kauttani!
Tulin tosi epäilevällä mielellä toisen suosituksesta ja hyppäsin aivan tuntemattomaan ja kyllä kannatti =)
Tajunnanräjäyttävä viikonloppu : )
Vapauttavaa, iloa tuottavaa : )
Pitäisi piirtää hymynaamoja koko paperi täyteen, muttei jaksa =)

Jumalan voima -konferenssi Esy Churchissä toukokuussa 2019

Seminaarin koin (olin vain lauantaina sen powerprayer osuuden 11-17) tosi hyvänä. Jos olisin ollut lähempänä niin olisin tullut myös sunnuntaina ja jäänyt iltaan la. Olen tämäntyyppistä kaivannut jo kauan. Oli tosi ihana Pyhän Hengen läsnäolo ja valtaisa rauha ja ilo koko sen ajan. Ylistystanssin kautta, siis että ylistää koko kehollaan, saa ylistykseen ihan uutta ulottuvuutta ja voimaa. Olen toki tehnyt niin aiemminkin, mutta en noin kauan ja noin vapautuneessa ilmapiirissä. Myös janoiselle oli tosi siunaavaa tuo, että oli eri tehtäviä ja rukoilimme monia kertoja toinen toistemme puolesta. Kokonaisuus oli aivan tosi onnistunut.

Ainoa, mitä olisin omasta tilanteesta johtuen halunnut jatkaa pidempään niin se kielillä rukoilemisen osuus. Aloin hieman vapautua ja minusta tuntui, että kurkusta alkaa vapautua joku osanen ja sieltä alkoi tuntua sellaista pulputusta ja huulillani jo tapailin jotain sanoja. Mulle on nähty kielilläpuhumista lahjana ja joku on saanut jopa sanan että mikä kieli se mahdollisesti tulisi olemaan ja olen pari kertaa kotioloissa puhunutkin jotain, mutta en ole varma onko se ollut tätä lahjaa. Niin haluaisin päästä sellaiseen samanlaiseen tilanteeseen,    sellaiseen samanlaiseen tilanteeseen, missä voisin kokeilla ja harjoitella rauhassa ja vielä pidempikestoisesti. Mutta uskon myös, että Jumala minut ajallaan tähänkin johdattaa.

– Heidi

Jumalan voima -konferenssi Esy Churchissä toukokuussa 2019

Päivä Esyssä oli IHANA. Se oli ihan silkkaa hemmottelua alusta loppuun.

Siis mahtava ilmapiiri. Upea vapauden riemu Ja ihana Pyhän Hengen läsnäolo. Siis koko sydämellä ja sielullani nautin joka henkäyksellä. Tuntui kun olisin ollut jossain kukkaniityllä ja lumoutunut kukkien hurmaavasta tuoksusta. Ja sitten Taivaan Isä poimi mulle sieltä valioyksilöitä ja jokainen kukka toi mulle jonkun ihanan rohkaisun sanoman.

Sain siis valtavasti rohkaisua ja profetiaa.

Mulle koko päivä oli ihan Jumalan extraa! Ja sun koko tiimisi oli aivan mahtava! Mutta jälleen Pirjo toi mulle aivan erityisen sanoman Jumalan sydämeltä niin etten voinut muuta kun itkeä koska se kosketti niin syvältä

Sitten mä olin tosi onnellinen kun sain ystäväni Helin mukaan ja oli hieno huomata että myös hän sai vastaanottaa todella paljon. Ja Heli sai aivan ilmestyksen Markuksen puheesta kun Markus sanoi jotenkin näin ”että se Jumalan armonvirta on jokaiselle erilainen”. Tää oli Helille merkittävä oivallus!Koska hän on juuri kipuillut sen kanssa ettei pysty samallalailla hyppää siihen virtaan kun moni muu.

– Mirva

Power Prayer -seminaarit, syksy 2018 Turku

Power Prayer -päivät ovat olleet huippuhyviä ja suosittelen niitä lämpimästi. On hienoa ja tärkeää, että kaikki löytävät lahjansa ja pääsevät käyttämään niitä muiden palvelemiseen. Tällaista tarvitsemme seurakuntiin enemmän – luovuutta, leikkimielisyyttä, yhdessä rakentumista ja oppimista, vapautumista olemaan Jumalan lapsia. On upeaa, että kaikki saavat heittäytyä mukaan, tulla nähdyiksi ja kuulluiksi, ottaa uusia askeleita turvallisessa ilmapiirissä ja saada rohkaisua muilta. Tällaisessa yhteydessä ja Pyhän Hengen johdossa tapahtuu kasvua ja tulemme ravituiksi, kun saamme siunata muita lahjoillamme ja ottaa vastaan toisilta. Päivät vahvistivat lahjojani ja kutsuani, ja oli hienoa nähdä sitä suurta rikkautta, jota Isä on kullekin lapselleen antanut, ja jonka on aika tulla esiin.

Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa
1. 
kirje Korinttilaisille 14:26

Inka Tuomarila
Life with the Lamb

keyboard_arrow_up