Todistuksia

Power Prayer -seminaari 9.-10.4.2021 KANGASALA

Koin todella vapaan ilmapiirin Kangasalla heti alusta alkaen. Olen yleensä ujo ja sivuun vetäytyvä, mutta tuntui kuin Pyhä Henki olisi puhaltanut uutta voimaa ja rohkeutta. Se valtava pelko, mitä yleensä tunnen esiintyessäni ihmisten edessä oli täysin poissa. Aikaisemmin olin kamppaillut asian kanssa paljonkin ja kokenut, että voisi olla jotain jaettavaa, mutta en ollut rohjennut sitä seurakunnassa kovin usein tehdä.

Rukoustanssi oli myös uskoa vahvistava kokemus, koska huomasin, miten Jumala voi sen kautta puhua suoraan toisen ihmisen sydämeen. Olin kuvitellut, että minusta ei löydy mitään luovuutta ja huomasin asian vääräksi. Kehollisesti olikin helppoa lähestyä Jumalaa, löytää yhteys sitä kautta. Nyt rukoustanssi saa “elää näkynä” myös oman seurakunnan keskellä.

Eteeni tuotiin myös syntejä, jotka luulin jo antaneeni anteeksi ja päässeeni eteenpäin, mutta jotka vielä vaikuttivat elämässäni niin, että ne kapeuttivat Jumalan toimintavaltaa. Sain kokea vapautuksen näistä ja sain uuden identiteetin/ymmärryksen siitä, mitä olen Jumalan silmissä. Vaikutukset näkyivät myös kotona läheisempänä yhteytenä aviomiehen kanssa.

Jumala vapautti viikonlopussa myös iloa ja oli ihana huomata, miten tarkasti Jumala tietää ja tuntee meidät. Tämä tuli erityisesti Markuksen tiedon sanojen kautta. Markuksen kautta opin myös sitä, miten voin käyttää taakankantajan armolahjaa taakoittumatta liikaa. Kiitos siitä Markus!

Vahvistavaa oli myös huomata, että omilla kokemuksilla voi olla merkitystä muille ja Jumala puhui muille myös minun kauttani, sain olla välikappaleena. Ollaan rohkeita jakamaan asioita!

Kiitos Miisulle ja tiimille. Elämäni hyvä päätös oli osallistua viikonloppuun. Suosittelen lämpimästi muillekin!

– Anne (Mirella)

Profetointia ja ylistystä 6.-7.12.2019 KOUVOLA

Mahtava varustamisen päivä!
Pyhä Henki vapautti kontrollista ja ylpeydestä & ihmispelosta parannuksenteon jälkeen.
Tunsin, että Pyhän Hengen tuli alkoi palaa sisimmässäni. Lisäksi koin, että sain ottaa vastaan
terveeksi tekemisen lahjan. Kiitos Jeesukselle, Miisulle ja teamille!
– Hannele

Profetointia ja ylistystä 6.-7.12.2019 KOUVOLA

Herra rohkaisi ja lohdutti tänään. Hän muistutti monista asioista, joista Hän on aikaisemmin puhunut. Oli ilo ja suuri vapaus ylistää ja tanssia Herran edessä.

 

– Taina

Profetointia ja ylistystä 6.-7.12.2019 KOUVOLA

Vapaa ilmapiiri – rohkaistuin uuteen ja ylittämään rajoja. Kielillä lauluharjoituksessa sain aivan uuden kielen (ennen vain pari tavua). Harjoituksia oli sopiva määrä ja sopivanlaisia.

*  *  *

Hyvä opetus ja kiva, että pääsee harjoittelee ja vapautuu enemmän.

Power Prayer -seminaari 30.11.2019 VEIKKOLA

Saan olla pieni, heikko ja keskeneräinen. Hän on kaikki kaikessa. Rakkaus on lempeä ja ääretön. Lempeässä ilmapiirissä olen saanut oppia kuuntelemaan Pyhää Henkeä tarkemmin ja rentoutunut Hänen läsnäolossaan.

– Sirkku

Power Prayer -seminaari 30.11.2019 VEIKKOLA

Hyvä opettaja johtamassa Jumalan luovaan toimintaan ja sen oppimiseen,
käytännön harjoituksiin, jotka olivat monipuoliset ja haastoivat minua ja meitä. Kiitos opetuksesta ja rohkaisuista, kiva päivä.

– Sari

Power Prayer -seminaari 30.11.2019 VEIKKOLA

Vuorovaikutus päivässä on huikeaa. Jokainen tulee kohdatuksi sellaisena kuin hän on, ja jokaista arvostetaan hänen lahjoistaan ja persoonastaan käsin. Tällainen saisi levitä koko Suomen Siioniin, seurakuntiin ja koko Kristuksen ruumiiseen. Jumalan lapsen vapautta ja pyhää huolettomuutta. Kun on kerran maistanut näitä syvyyksiä, ei enää tyydy kuolleeseen uskonnollisuuteen (vaikka toki arvostus kaikille omalla tasollaan, mutta rukous vapaudesta). Rakkauden lumipalloefekti: kun Jumalan todellinen luonne = sekä oikeudenmukaisuus että rakkaus, leviävät ympäri Suomea ja tulen leviäminen tapahtuu, herätys on todellisuutta.

– Heidi

Profeetallisuuden harjoittelupäivä 2.11.2019 TURKU

Ihana siunattu päivä, kiitos Miisu ja tiimi ja Markus, mitä jaoitte tänään. Jumala haluaa nostaa uskovia, tehdä yhden Kristus-ruumis-seurakunnan, jossa jokainen ihminen, uskova saa palvella ja kuulua joukkoon. Kiitos tästä näystä ja varustamisesta. Haluan vielä jättää rukousaiheen. Joku ei uskaltanut tulla vaikka koki kutsun. Rukousta, että uskovat rohkaistuvat astumaan siihen kutsuun, jonka Jumala on valmistanut.

Profeetallisuuden harjoittelupäivä 2.11.2019 TURKU

Pyhän Hengen suloinen ja vapauttava ilmapiiri, jossa saa rohkaistua tuomaan hengen sanomaa esille. Myös henkilökohtaista kohtaamista, joissa rukousvastausta ja asialleni edistymistä. Käytännön harjoitus luovaa, innoittavaa, jossa aloin virtaamaan. Hyvää opetusta! Ylistys- ja palvontatunti alussa pohja, jolle Henki sai tulla ja täyttää, vapauttaan temppeleitään. Siunaavin terveisin Maarit Lange. Ps. En haluaisi että Miisu lopettaa.

Ylistyksen ja profeetallisen rukouksen päivä 10.8.2019 Lappeenranta

Power Prayer oli seikkailu, joka haastoi omia pelkoja ja ennakkoluuloja. Jumala tarvitsee ihmisiä olemaan hänen rakkaudelleen avoimia ja jakamaan sitä toisille. Miisu on rohkea ja huumoria hyödyntävä opettaja. En oikein tiennyt, mitä odottaa ja hyvä niin. Pyhä Henki yllättää aina!

– Laura

Ylistyksen ja profeetallisen rukouksen päivä 10.8.2019 Lappeenranta

Olen kiitollinen, että sain olla tällä kurssilla. Sain rohkeutta ja ymmärrystä lisää Pyhän Hengen johdatuksesta. Harjoitukset olivat monipuolisia ja erittäin hyvä oli saada rohkaisuja, kuten älä pelkää mokia, vaan katso uudelleen Jeesukseen ja anna Pyhän Hengen johtaa.

– Leila

Kouvolan Power Prayer -viikonloppu 14-16.6.2019

Terapiaviikonloppu : )
Ihan mahtavaa : )
Jeesus on tullut aivan uudella tavalla läheiseksi =)
Täysin yllättävää miten Pyhä Henki voi toimia minunkin kauttani!
Tulin tosi epäilevällä mielellä toisen suosituksesta ja hyppäsin aivan tuntemattomaan ja kyllä kannatti =)
Tajunnanräjäyttävä viikonloppu : )
Vapauttavaa, iloa tuottavaa : )
Pitäisi piirtää hymynaamoja koko paperi täyteen, muttei jaksa =)

Jumalan voima -konferenssi Esy Churchissä toukokuussa 2019

Seminaarin koin (olin vain lauantaina sen powerprayer osuuden 11-17) tosi hyvänä. Jos olisin ollut lähempänä niin olisin tullut myös sunnuntaina ja jäänyt iltaan la. Olen tämäntyyppistä kaivannut jo kauan. Oli tosi ihana Pyhän Hengen läsnäolo ja valtaisa rauha ja ilo koko sen ajan. Ylistystanssin kautta, siis että ylistää koko kehollaan, saa ylistykseen ihan uutta ulottuvuutta ja voimaa. Olen toki tehnyt niin aiemminkin, mutta en noin kauan ja noin vapautuneessa ilmapiirissä. Myös janoiselle oli tosi siunaavaa tuo, että oli eri tehtäviä ja rukoilimme monia kertoja toinen toistemme puolesta. Kokonaisuus oli aivan tosi onnistunut.

Ainoa, mitä olisin omasta tilanteesta johtuen halunnut jatkaa pidempään niin se kielillä rukoilemisen osuus. Aloin hieman vapautua ja minusta tuntui, että kurkusta alkaa vapautua joku osanen ja sieltä alkoi tuntua sellaista pulputusta ja huulillani jo tapailin jotain sanoja. Mulle on nähty kielilläpuhumista lahjana ja joku on saanut jopa sanan että mikä kieli se mahdollisesti tulisi olemaan ja olen pari kertaa kotioloissa puhunutkin jotain, mutta en ole varma onko se ollut tätä lahjaa. Niin haluaisin päästä sellaiseen samanlaiseen tilanteeseen,    sellaiseen samanlaiseen tilanteeseen, missä voisin kokeilla ja harjoitella rauhassa ja vielä pidempikestoisesti. Mutta uskon myös, että Jumala minut ajallaan tähänkin johdattaa.

– Heidi

Jumalan voima -konferenssi Esy Churchissä toukokuussa 2019

Päivä Esyssä oli IHANA. Se oli ihan silkkaa hemmottelua alusta loppuun.

Siis mahtava ilmapiiri. Upea vapauden riemu Ja ihana Pyhän Hengen läsnäolo. Siis koko sydämellä ja sielullani nautin joka henkäyksellä. Tuntui kun olisin ollut jossain kukkaniityllä ja lumoutunut kukkien hurmaavasta tuoksusta. Ja sitten Taivaan Isä poimi mulle sieltä valioyksilöitä ja jokainen kukka toi mulle jonkun ihanan rohkaisun sanoman.

Sain siis valtavasti rohkaisua ja profetiaa.

Mulle koko päivä oli ihan Jumalan extraa! Ja sun koko tiimisi oli aivan mahtava! Mutta jälleen Pirjo toi mulle aivan erityisen sanoman Jumalan sydämeltä niin etten voinut muuta kun itkeä koska se kosketti niin syvältä

Sitten mä olin tosi onnellinen kun sain ystäväni Helin mukaan ja oli hieno huomata että myös hän sai vastaanottaa todella paljon. Ja Heli sai aivan ilmestyksen Markuksen puheesta kun Markus sanoi jotenkin näin ”että se Jumalan armonvirta on jokaiselle erilainen”. Tää oli Helille merkittävä oivallus!Koska hän on juuri kipuillut sen kanssa ettei pysty samallalailla hyppää siihen virtaan kun moni muu.

– Mirva

Power Prayer -seminaarit, syksy 2018 Turku

Power Prayer -päivät ovat olleet huippuhyviä ja suosittelen niitä lämpimästi. On hienoa ja tärkeää, että kaikki löytävät lahjansa ja pääsevät käyttämään niitä muiden palvelemiseen. Tällaista tarvitsemme seurakuntiin enemmän – luovuutta, leikkimielisyyttä, yhdessä rakentumista ja oppimista, vapautumista olemaan Jumalan lapsia. On upeaa, että kaikki saavat heittäytyä mukaan, tulla nähdyiksi ja kuulluiksi, ottaa uusia askeleita turvallisessa ilmapiirissä ja saada rohkaisua muilta. Tällaisessa yhteydessä ja Pyhän Hengen johdossa tapahtuu kasvua ja tulemme ravituiksi, kun saamme siunata muita lahjoillamme ja ottaa vastaan toisilta. Päivät vahvistivat lahjojani ja kutsuani, ja oli hienoa nähdä sitä suurta rikkautta, jota Isä on kullekin lapselleen antanut, ja jonka on aika tulla esiin.

Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa
1. 
kirje Korinttilaisille 14:26

Inka Tuomarila
Life with the Lamb