Power Prayer -työssä on kyse Jumalan äänen kuulemisesta,
Hänen tahtonsa noudattamisesta ja vapautumisesta omaan kutsuun
sisäisen parantumisen kautta, läheisessä rakkaussuhteessa Jeesukseen.

Jumalan kutsu elämässämme

Sisäisen vapautumisen ja eheytymisen sekä Jumalan tuntemisen kautta vapaudumme omaan kutsuumme. Kun uskallamme luottaa Pyhän Hengen johdatukseen ja kulkea hänen ennalta valmistamissaan askelissa, näemme Jumalan tahdon toteutuvan elämässämme.

Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme.

Ef 2:10

Näitä asioita pidämme Power Prayer -työssä tärkeinä

Miten Power Prayer -työ alkoi?

Power Prayer -työ sai alkunsa marraskuussa 2016 yhdestä kysymyksestä: “Miten kuulet niin nopeasti Jumalan äänen?”
Päätin järjestää yhden illan, jossa kerron ja opetan profeetallisuudesta, sillä moni oli pyytänyt mentorointia minulta aiemminkin. Kysyin Pyhältä Hengeltä illan osallistujat ja kutsuin heidät yhteen. Päätin pitää illan ajatuksella “kysykää, minä vastaan”. Ilta yllätti meidät kaikki ja muuttui alkuperäisestä ajatuksesta profeetallisuuden harjoittelun illaksi. Ilta oli mahtava ja Pyhän Hengen läsnäolo niin voimakas, että kaikki halusivat jatkaa, joten kokoonnuimme vielä muutaman kerran uudestaan. Kun olimme kokoontuneet neljä kertaa, päätimme kutsua myös muita profeetallisesti janoisia ihmisiä mukaan. Tästä työ alkoi laajeta ja pidin kolmen kerran ryhmiä ympäri pääkaupunkiseutua seuraavan vuoden ajan. Yhä enemmän ihmisiä tuli mukaan ryhmiin. Ihmisten jano Jumalan puoleen oli käsinkosketeltavaa.

Syksyllä 2017 siirryin pitämään seminaareja eri puolilla Suomea. Samoihin aikoihin aloin myös mentoroida tiiminjohtajia, jotta he voisivat vetää omia Power Prayer -ryhmiä. Työn laajentuessa perustettiin Power Prayer -yhdistys ja yhteisö rohkaisemaan ja vahvistamaan Power Prayer -työssä mukana olevia.  

– Miisu 

Jos nyt joku puhdistaa itsensä tämänkaltaisista, tulee hänestä astia jaloa käyttöä varten, pyhitetty, isännälleen hyödyllinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmis.
2 Tim 2:21

Power Prayer - johtoryhmä

Miisu Piipari

Palvelutyön johtaja

Miisu Piipari on Power Prayer -näyn kantaja ja työn johtaja. Hän on ollut ESY Church -seurakunnan jäsen vuodesta 1999 ja kuuluu tällä hetkellä seurakunnan johtoryhmään. Power Prayer -palvelutyö toimii ESY Churchin auktoriteetin alla.

Rukous, ylistys ja palvonta ovat lähellä Miisun sydäntä. Hän toimiikin laajasti esirukoilijana ja ylistystanssijana/ylistystanssijohtajana.
Miisun kutsuun kuuluu ihmisten kutsujen tunnistaminen ja vapauttaminen. Hän opettaa, mentoroi ja vetää seminaareja ja viikonlopputapahtumia mm: Jumalan äänen kuulemisesta, ylistystanssista ja profeetallisuudesta.

Maarit Korhonen

Kotiryhmät

Maaritilla on vastuullaan Power Prayer -kotiryhmät. Hän on itse vetänyt ryhmiä pääkaupunkiseudulla. Maaritin sydämellä on tuoda ihmiset Jumalan runsaan hyvyyden äärelle, käyttäen kaikkia Pyhän Hengen inspiroimia luovia rukoustapoja. Tanssi, draama, ilo ja Jumalan hoitava läsnäolo ovat tärkeitä Maaritin rukoustyössä. Maarit on naimisissa ja neljän lapsen äiti. Vapaa-aikanaan Maarit lukee runoja ja lenkkeilee luonnossa.

Markus Lastikka

Esirukous

Markus koordinoi Power Prayer -palvelutyön esirukousta. Hän rakastaa rukousta, Jeesuksen läsnäoloa ja Jumalan Sanaa. Hän haluaa kasvaa uskossa ja Jeesuksen tuntemisessa.
Markuksen aiempia ja/tai nykyisiä palvelupaikkoja ovat olleet mm. Ilpoistenpiiri ja Hosea Ministry. Hän rakastaa rentoutua urheilemalla porukassa.

Kirsi Huhtinen

Mediatyö

Kirsin vastuualueena on mediatyö. Hänen sydämellään on tuoda Power Prayer -työn kautta Jumalan rakkautta lähelle. “Tahdon antaa omat lahjani käyttöön, jotta yhä useampi voisi löytää oman ainutlaatuisuutensa ja asemansa rakastavan Jumalan lapsena. Jumala ilolla iloitsee sinusta!”

Jaana Koivunen

Johtoryhmän tuki ja esirukous

Jaanalla on tärkeä tehtävä jokaisen johtoryhmän jäsenen tukijana ja esirukoilijana. Hänen sydämellään on olla kuuntelijana ja tuoda rohkaisua Jumalan sanan kautta. Jaana on aina avustamassa, kun apua tarvitaan. Hän on naimisissa ja kahden tyttären äiti.
Jaanalla on aivan erityinen kutsu maahanmuuttajatyöhön.

Valikko