Power Prayer -työssä on kyse Jumalan äänen kuulemisesta,
Hänen tahtonsa noudattamisesta ja vapautumisesta omaan kutsuun
sisäisen parantumisen kautta, läheisessä rakkaussuhteessa Jeesukseen.

Jumalan kutsu elämässämme

Sisäisen vapautumisen ja eheytymisen sekä Jumalan tuntemisen kautta vapaudumme omaan kutsuumme. Kun uskallamme luottaa Pyhän Hengen johdatukseen ja kulkea hänen ennalta valmistamissaan askelissa, näemme Jumalan tahdon toteutuvan elämässämme.

Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme.

Ef 2:10

Näitä asioita pidämme Power Prayer -työssä tärkeinä

Miten Power Prayer -työ alkoi?

Power Prayer -työ sai alkunsa marraskuussa 2016 yhdestä kysymyksestä: “Miten kuulet niin nopeasti Jumalan äänen?”
Päätin järjestää yhden illan, jossa kerron ja opetan profeetallisuudesta, sillä moni oli pyytänyt mentorointia minulta aiemminkin. Kysyin Pyhältä Hengeltä illan osallistujat ja kutsuin heidät yhteen. Päätin pitää illan ajatuksella “kysykää, minä vastaan”. Ilta yllätti meidät kaikki ja muuttui alkuperäisestä ajatuksesta profeetallisuuden harjoittelun illaksi. Ilta oli mahtava ja Pyhän Hengen läsnäolo niin voimakas, että kaikki halusivat jatkaa, joten kokoonnuimme vielä muutaman kerran uudestaan. Kun olimme kokoontuneet neljä kertaa, päätimme kutsua myös muita profeetallisesti janoisia ihmisiä mukaan. Tästä työ alkoi laajeta ja pidin kolmen kerran ryhmiä ympäri pääkaupunkiseutua seuraavan vuoden ajan. Yhä enemmän ihmisiä tuli mukaan ryhmiin. Ihmisten jano Jumalan puoleen oli käsinkosketeltavaa.

Syksyllä 2017 siirryin pitämään seminaareja eri puolilla Suomea. Samoihin aikoihin aloin myös mentoroida tiiminjohtajia, jotta he voisivat vetää omia Power Prayer -ryhmiä. Työn laajentuessa perustettiin Power Prayer -yhdistys ja yhteisö rohkaisemaan ja vahvistamaan Power Prayer -työssä mukana olevia.  

– Miisu 

Jos nyt joku puhdistaa itsensä tämänkaltaisista, tulee hänestä astia jaloa käyttöä varten, pyhitetty, isännälleen hyödyllinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmis.
2 Tim 2:21