fbpx

Tuijan terveiset ja Terhin opetus – 11/23

Marraskuun terveiset

Jumala on ja Jumala vastaa rukouksiin – omalla tavallaan ja omalla ajallaan. Suomessa on paljon peruskalliota, itse asiassa eniten maailmassa. Jeesus on kalliomme, joka ei järky vaan pysyy. On hyvä rakentaa Jeesus kalliolle, totuuden varaan. Tätä olemme eri tapahtumissa harjoitelleet ja siinä kasvaneet; Jumalan totuuden kuulemisessa ja rakkauden vastaanottamisessa ja välittämisessä profeetallisen sanan kautta.

Power Prayer on järjestänyt seminaareja ja Varustamisiltoja eri puolilla Suomea.  Olemme saaneet kokea voimallista Jumalan johdatusta ja kosketusta silloinkin, kun osallistujia on ollut vähän mutta olemme olleet kuuliaisia. Meillä on annettu kehotus: yksikin on tärkeä ja olemme tänä syksynä saaneet nähdä Jumalan rakkauden omiaan kohtaan.

Välillä on tuntunut turhauttavalta, kun jotkut tapahtumistamme eivät ole tavoittaneet ihmisiä. Pyhän Hengen läsnäolo ja alueiden puolesta noussut vahva rukous, on kuitenkin opettanut meitä jälleen kerran Jumalan uskollisuudesta. Tällaisissa tilanteissa olemme pysyneet vähässä kuuliaisena silloinkin, kun se tuntuu turhauttavalta. Jumala on rohkaissut meitä lupauksensa mukaan, vaikuttanut ja ollut läsnä. Olemme saaneet kasvaa Hänen tahdossaan ja ajan tullen niitämme hyvää satoa. Tarvitsemme kuitenkin rukousta, että oikeat ihmiset löytävät Power Prayerin seminaarit. On ollut huikeaa nähdä, että kaikissa seminaareissa Jumala on uudistanut ihmisiä uskossaan.

Iloitsemme kuitenkin myös monista uusista ihmisistä ja ihanista, voimallisista Jumalan kohtaamisista. Syksyn aikana olemmekin kouluttaneet uusia tiimijohtajia profeetallisten kotipiirien vetäjäksi. Monia kotipiirejä on kokoontunut syksyn aikana eri puolella Suomea. Jumala on toiminut ja ilmestynyt siellä, missä Häntä kaivataan ja halutaan kuulla. Moni silmä on kostunut kyynelistä Jumalan koskettamana, hymy noussut huulille rohkaisun ja Jumalan kosketuksen myötä. On ollut hienoa ottaa vastaan viestejä taivaasta, mutta myös olla niitä välittämässä. Olemme saaneet todistaa paljon tästä Jumalan hyvyydestä niin seminaareissa, Varustamisilloissa, rukousohjelmissa kuin kotipiireissäkin. Siitä olemme kaikki kiitollisella mielellä.

Kajaanin profeetallinen raamattukoulun on loppusuoralla. Vuoden 2023 aikana, on Jumalan syvällinen ja uudistava työ yllättänyt monet. Olen kiitollisella mielellä saanut kuulla ihmeellisistä Jumalan kohtaamisen hetkistä Kajaanin viikonlopuissa. Sinulla on vielä mahdollisuus tulla mukaan viimeiseen viikonloppuun joulukuussa 1-3.12.2023 Kajaanissa Rauhan Majatalossa. Muistathan ilmoittautua ajoissa. 

Uutta on jälleen syntymässä talven aikana:
Power Prayerin ensimmäinen viikonlopun mittainen talvileiri järjestetään 08-10.03.2024 Valkealassa, Puhjorannan kurssikeskuksessa. Merkkaa leiri kalenteriisi ja tule mukaan kokemaan läheistä yhteyttä, Jumalan äänen kuulemista ja Jeesuksen tuntemista toisten janoavien kanssa. Lisätietoja osoitteesta info@powerparyer.fi

On kiinnostavaa nähdä mitä Isällä on meille varattuna. Usein saamme enemmän kuin osaamme pyytää tai edes ajatella.

Kiitos sinulle kaikesta rohkaisusta, tuesta ja rukouksista!

 Siunaten Tuija

Jumala on todellinen

”Kuinka kauan minun täytyy kantaa huolia sielussani, päivät päästään murhetta sydämessäni? Kuinka kauan saa vihollinen ylvästellä minua vastaan?”
Ps. 13:3

Tuntuuko sinusta joskus tältä?

Minä olen elänyt tällaisia aikoja, mutta kaikesta huolimatta Jumala on kannatellut minua. Vaikka päälleni kaadettiin ämpäreittäin huolia ja ongelmia, en hetkeäkään epäillyt Jumalaa. Mieleeni ei tullut kääntää Jumalalle selkääni, vaan Jumala oli ja on todellinen.

Miten tämä oli mahdollista? Eihän ihminen pysty itse saamaan tällaista varmuutta.

Olen syntynyt kristittyyn kotiin ja sain kasvaa lapsenuskossa. Jumala on auttanut minua elämäni aikana lukuisissa eri tilanteissa. Hän on peruskallioni. Kaikki nämä kerrat, kun Jumala on auttanut minua, ovat vahvistaneet luottamustani Häneen. Siksi uskoni ei horjunut, eikä sortunut niinäkään hetkinä, kun Jumalaa ei tunnu näkyvän missään. Usko, luottamukseni Jumalaan tuntui tukevana jalkojen alla, vaikka myrsky yltyi. Löysin sisimmästäni kuitenkin jatkuvan rauhan ja luottamuksen  Jumalan huolenpidosta ja näin on edelleen. Raamatussa sanotaan:

”Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu.” Matt 7:25

Jos sinulla on tällainen tilanne, niin muistele ja kirjoita ylös niitä kertoja, kun Jumala on auttanut sinua. Ne toimivat sinulle todistuksena Jumalasta ja piristävät mieltäsi ja tuovat uskoa silloinkin, kun olo tuntuu toivottomalta. Kiitos ja ylistys Taivaalliselle Isällemme, sillä hän pitää meistä huolen aina. Voit kiittää jo tulevasta voitosta, kuten Psalmista sanotaan:

Mutta minä turvaan sinun armoosi; riemuitkoon minun sydämeni sinun avustasi. Minä veisaan Herralle, sillä hän on tehnyt minulle hyvin. Ps. 13:6

Rakkaudella,
Terhi

keyboard_arrow_up