Miisun terveiset 03/2022

Hei rakkaat Power Prayer työn tukijat,

Kevät rientää vauhdilla ja Power Prayerin työssä edetään vauhdilla. Meillä on ollut aivan huikeita seminaareja Mikkelissä ja Turussa, Varustamisiltoja sekä Helsingissä, että Espoossa. Lisäksi ovat monet Power Prayer piirit eri puolella Suomea. Itse koen Jumalan voiman lisääntymisen ja huomaan sen kun pidän seminaareja tai saarnaan. Ihmetellen katson Jumalan hengen liikehdintää ja iloitsen, että saan olla mukana. Jos haluat, voit katsoa nettisivuiltamme todistuksia seminaareista Todistuksia – Power Prayer
Huolimatta voimakkaasta työn kasvusta, haluan kuitenkin muistuttaa levon merkityksestä ja tärkeydestä. Pelkästään tätä kirjoittaessani, tunnen Jumalan läheisyyden ja levon ympärilläni. Sinä joka luet, tulkoon se nyt myös sinun ympärillesi ja sydämeesi. Sulje silmäsi, kohdista ajatuksesi Jeesukseen ja ota tämä suloinen ilmapiiri vastaan.
Saatamme ajatella, että lepo on vain paikallaan oloa, nukkumista tai rauhaisaa omaa aikaa. Minulle lepo on myös sisäinen olotila, jonka Jumala armossaan ja  tuo. Se on jotain sellaista, joka ei häiriinny kiireestä, paineista tai murheista. Tällainen lepo valloittaa sisimmän ja työntää pois kiireen ja stressin vaikka sinulla sellaista olisi.
Joh. 14:27 kertoo meille, että Jumala jättää meille täydellisen rauhan. Tämä rauha ei ole samanlaista, mitä voimme maailmassa saada vaan jotain yliluonnollista. Se sisältää rauhan lisäksi myös levon, turvallisuuden, rauhan ihmissuhteissa ja pelastusvarmuuden. AMP käännöksessä sanotaan samassa kohdassa selityksenä vielä näin; ”Anna täydellisen rauhani rauhoittaa sinua kaikissa olosuhteissa ja antaa sinulle rohkeutta ja voimaa jokaiseen haasteeseen. ”
Eikö kuulosta ihmeelliseltä? Vain Jumala pystyy tähän ja se on myös todellista, ei vain kaunis ajatus. Katsoin juuri eilen todistusta Ukrainan eräästä seurakunnasta, jossa sen pastorit kertoivat, miten ihmeellinen rauha ja turvallisuuden tunne heillä oli ja että heitä ei pelottanut sodan keskellä. Rukoilen myös sinulle rauhaa, yliluonnollista rauhan kokemusta rakkaalta Jeesukselta elämäsi kiireiden ja paineiden keskelle.
Sinua siunaten!
Miisu