fbpx

Miisun terveiset 08/2022

Syksy alkaa ja sen mukana tulevat uudet haasteet Power Prayerin työhön. Emme kuitenkaan kohtaa niitä yksin vaan menemme kohti uutta yhdessä Jeesuksen kanssa. Kesälomien jälkeen olemme palkanneet toimistotyöhön kahdeksi päiväksi työntekijän ja myös uusi toimintakoordinaattori aloittaa syksyllä yhden päivän viikossa. Taloudellisten haasteiden kasvaessa on myös Jumala ollut uskollinen ja siitä haluan kiittää sinua, joka tuet meitä rukouksin ja taloudellisesti.

Jotta tukeminen olisi työn kannattajille entistä helpompaa, olemme avanneet uuden tukinumeron 0600-12090, johon soittamalla voit tukea meitä noin 20 euron summalla.

Leirikuulumisia

Elokuun alussa aloitimme vauhdikkaasti Power Prayerin ensimmäisen viisipäiväisen leirin Muurlassa, Salossa. Olimme kaikki jännittyneitä, innostuneita ja odottavalla mielellä, emmekä pettyneet.

Pyhä Henki teki sen jälleen kerran. Hän toi keskellemme hoitavan läsnäolonsa, uudisti osallistujien jumalasuhteita ja vapautti ihmisiä. Keskinäinen rakkaus ja yhteys oli käsin kosketeltavaa ja osallistujat löysivät samanhenkisiä uusia ystäviä. Tarkoituksena on järjestää taas uusi leiri ensi vuonna eli varaa sinäkin jo nyt ensi vuoden kalenteristasi viisi päivää elokuun alkuun, että pääset mukaan.

 

Pyhä Henki teki sen jälleen kerran. Hän toi keskellemme hoitavan läsnäolonsa, uudisti osallistujien jumalasuhteita ja vapautti ihmisiä.

Se, mitä sinä näet, ei aina ole totuus!

Kun sinä näet asioita lähimmäisissäsi tai muissa ihmisissä, oletko varma, että se mitä näet on aina totuus?

  1. Kor. 4:18 sanoo

meille, jotka emme katso näkyväisiä, vaan näkymättömiä; sillä näkyväiset ovat ajallisia, mutta näkymättömät iankaikkisia.

 

Monet epäilymme toisten ihmisten ajatuksista tai asenteista perustuvat huonoon itsetuntoomme, väärinkäsityksiin tai puhtaasti sielumme haavoihin, jotka tulkitsevat toisten eleitä, äänenpainoja ja sanoja valheellisesti. Välillä samat sanat, tarkoittavat aivan eri asiaa toiselle kuin minulle itselleni.

Ehkä ystäväsi ei olekaan halveksinut sinua, ollut kateellinen tai vihainen sinua kohtaan. Ehkä hänellä olikin vain huono päivä tai menneisyydestäsi johtuen tulkitset asioita väärin ja myöhemmin se kaikki osoittautuukin valheeksi.

Joskus taas emme halua nähdä ikävien asioiden todellista laitaa ja ikään kuin työnnämme päämme pensaasen ja kiellämme totuuden. Näin jäämme valheelliseen rauhan tunteeseen, emmekä tee tilaa Pyhän Hengen hiljaiselle äänelle ja sitä kautta parannuksen teoille.

Ef. 6:11-12 sanankohdassa mainitaan perkeleen kavalista juonista ja siitä kuinka meillä ei ole taistelu ihmistä vastaan vaan henkivaltoja ja voimia vastaan. Raamattu kertoo myös, kuinka Pyhä Henki ohjaa meidät kaikkeen totuuteen, Joh. 16:13. Tarvitsemme Pyhää Henkeä, nähdäksemme todellisen totuuden. Siksi meidän tulee kuunnella Jumalan ääntä.

Tiedämme vihollisen päämäärän; hän haluaa katkaista yhteyden Jumalan ja ihmisen välillä ja myös yhteyden ihmisten kesken. Jeesus taas tuli tuomaan yhteyden takaisin ensin Isään, sitten muihin ihmisiin ja myös omaan itseemme.

Monet kerrat elämässäni olen törmännyt tilanteisiin, jossa omat tulkintani ihmisten ajatuksista tai tapahtumista ovatkin olleet väärin. Olen kuitenkin saanut tutustua rakastavaan Jumalaan, jolle olen voinut vuodattaa sydämeni murheet näissä tilanteissa. Armollaan ja totuudellan, Joh. 1:17 Jeesus on johdattanut minut näkemään totuuden ja tuonut rauhan takaisin sydämeeni. Hän on opettanut minua myös riitatilanteissa rohkeasti kysymään toiselta, onko asia niin kuin kuvittelen.

Saatana haluaa pitää asiat piilossa mutta Pyhä Henki tuo asiat valkeuteen ja silloin pimeyden valta väistyy ja vapaus tulee tilalle. Älä jää pimeyteen vaan jos sinulla on jokin oma lukkiutunut käsitys, jokin ikävä kiistatilanne, rukoile ja kysy, mitä mieltä Pyhä Henki on. Jos Pyhä Henki kehottaa, mene sen henkilön luo, jonka asenne tai ajattelutapa on aiheuttanut sinulle murhetta, varsinkin jos hän on ystäväsi ja kysy rohkeasti, mikä on totuus.

 

Älä anna pimeydelle tilaa sinulle rakkaissa ihmissuhteissa vaan panosta niihin antamalla Jumalan puhua totuutta ensin omaan sydämeesi ja sitä kautta myös toisille.

 

Syksyäsi siunaten!

Miisu

keyboard_arrow_up