fbpx

Tuijan terveiset ja Miisun opetus – 03/24

Hei Power Prayer -työn ystävät!

Hienoa, että joukkomme laajenee; tervetuloa uudet tilaajat! 
Haluamme olla koko ajan kuulolla Jumalan suuntaan, jotta toimintamme voisi palvella hyvän Jumalan tarkoitusperiä.  

Hiljattain virisi ajatus profeetallisesta sielunhoitopäivästä ja helmikuun alussa sellainen toteutettiin Turussa. Kokemus  vahvisti, että tämän kaltaiselle on tarvetta. Tässä poimintoja palautteista: ”Todella hoitavaa monin eri tavoin. Toivoa antavaa ja rohkaisevaa. Päivä oli kuin keidas arjen kiireiden ja huolten keskellä. Hoidettu olo, ihana Pyhä Henki, tätä  lisää!”. Tavoitteena oli, että sielunhoitopäivä voisi viedä osallistujia lähemmäs Jumalaa ja näin tapahtui – siitä on  kiitollinen mieli. 

Usein sielumme haavat ja loukkaantumiset estävät meitä kulkemasta Jumalan tahdossa. Jumala haluaa parantaa  meitä, jotta pystymme vastaanottamaan hänen rakkauttaan. Pyhä Henki tietää, mikä kunkin kohdalla on tarpeen. Siksi  on tärkeää, että Hän saa johtaa. Kun sielumme parantuu, olemme alttiimpia rakastamaan ja palvelemaan myös toisia.  

 Jotakin tästä saimme Turussa kokea. Sekin vahvistui, että järjestämme profeetallisia, luovasti toteutettuja  sielunhoitopäiviä myös jatkossa. 

Kevään aikana on tarjolla useita vaihtoehtoja oppia lisää Jumalasta ja Hänen rakkaudestaan sekä opetella yhdessä  Häntä kuulemaan.  

Nähdään tapahtumissa, sinä Jumalalle rakas! 

Tuija 

Opetus – Miisu Piipari

Antautunut sydän luottaa Jumalaan 

Haluan rohkaista sinua, joka tällä hetkellä kamppailet elämässäsi vaikeassa, ahdistavassa elämäntilanteessa tai olet suurten päätösten edessä, mutta sinua pelottaa.  

 On tärkeää ymmärtää, että Jeesus kävi elämässään monia tuskia läpi ja Hän ymmärtää meitä peloissamme ja ahdistuksissamme. Jeesus luopui taivaallisesta asemastaan, jossa Hän oli valtavan Jumalan rakkauden ja huolenpidon alla jatkuvasti. Jeesus suostui tulemaan maailmaan meidän vuoksemme, jotta mekin saisimme olla Jumalan lapsia.  

 On hyvä ymmärtää hiukan enemmän, mistä Hän luopui. Jeesus oli taivaassa Jumalan poika; palvottu, rakastettu, huolehdittu, täynnä voimaa, rakkautta, armoa ja laupeutta. Mitään pahaa ei ollut taivaassa vaan siellä oli koko ajan todella hyvä olla. Tiedämme tämän Raamatusta. 

 Ilm. 21:4
ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt.” 

Hän tuli maailmaan ennakkoluulojen, vihan, vainon, pilkkaamisen ja puutteen keskelle. Kun ajattelemme Jeesuksen kärsimyksiä, keskitymme usein ristiinnaulitsemiseen ja sitä edeltäviin tapahtumiin; vangitsemiseen, pilkkaamiseen ja pahoinpitelyyn.  

Totuus on kuitenkin, että Jeesus kärsi paljon syntymästään saakka. Pienenä lapsena Häntä etsittiin, jotta Hänet voitaisiin tappaa. Hän kärsi jatkuvista ahdistavista tilanteista, joissa Häntä haastettiin, epäiltiin ja pilkattiin julkisesti. Jeesuksen monet seuraajat hylkäsivät Hänet, koska eivät voineet hyväksyä tai ymmärtää Hänen opetuksiaan liittyen ehtoolliseen (syökää minun ruumiini ja juokaa minun vereni). Hänen opetuksiaan vääristeltiin ja tulkittiin miten sattuu. Oma ystävä, opetuslapsi, petti hänet, koska Jeesus ei täyttänyt Hänen odotuksiaan. Hän vaihtoi täydellisestä rakkauden asuinsijasta lähes maanpäälliseen helvettiiin. Kaikki tämä koska Hän rakasti sinua ja minua ja jotta sinä löytäisit rauhan, tasapainoisen ja hyvän elämän maan päällä ja tien taivaan kotiin. 

Kun Jeesus oli suuressa tuskassa ja ahdistuksessa, hän luovutti kokonaan elämänsä Jumalan käsiin. Hän kuoli itselleen ja luottiJumalaan. Usein meillä itselläkin on näin; kuljemme omien voimiemme päähän ja vasta sitten luovutamme itsemme Jumalalle.   

Matt. 26:43
Taas hän meni pois toisen kerran ja rukoili sanoen: “Isäni, jos tämä malja ei voi mennä minun ohitseni, minun sitä juomattani, niin tapahtukoon sinun tahtosi”. 

Uskalla luottaa päätöksenteossasi tai vaikeassa elämäntilanteessasi Jumalaan. Anna Hänen puhua sydämellesi Pyhän Hengen kautta ja tee, mitä Hän pyytää. Antautuminen Jumalan tahdolle on ainoa tie todelliseen, siunattuun elämään, joka kantaa Hänen auktoriteettiaan. Silloin saamme Jeesuksen kanssa perillisinä voittaa vihollisen elämämme eri alueilla.  

Meidän on kuitenkin suostuttava Jumalan puhdistavaan työhön sydämessämme, jotta Hänen rakkautensa mahtuisi sinne. Vain Jumalan rakkaudessa on auktoriteetti yli vihollisten voimien. Kol. 2:15 voimme nähdä Jumalalle antautuneen elämän seuraukset. Mikä rauha ja riemu Jumalaan luottamisesta seuraakaan. On upeaa saada maistaa taivaan valtakuntaa jo täällä maan päällä.

Kol. 2:15
15 Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun. 

Silloin kannamme sisällämme Jumalan todistusta, jossa on Jumalan rakkaus ja ikuinen elämä. Se on Jumalan tuntemista. Jumala odottaa sinua jo, sillä rakkaudellaan Hän kutsuu sinua luottamaan itseensä. 

1. Joh. 5:10 AMP
Sillä, joka uskoo Jumalan Poikaan [joka pitää kiinni Hänestä Vapahtajana, luottaa häneen ja turvautuu häneen luottavaisesti], on todistus itsessään [koska hän voi omasta henkilökohtaisesta kokemuksestaan puhua auktoriteetista käsin Kristuksesta]. Se, joka ei usko Jumalaa [tällä tavoin], on tehnyt Hänestä valehtelijan, koska hän ei ole uskonut todisteisiin, jotka Jumala on antanut Pojastaan. 

Siunattua kevättä!
Miisu 

keyboard_arrow_up