Tuijan terveiset ja Miisun opetus 06/2023

Jumala liikkuu ja liikuttaa

Tämän olemme saaneet kokea myös Power Prayerissa; toiminta kasvaa ja laajenee Jumalan johdattamana. Varustamisillat ovat levinneet Helsingin lisäksi Kouvolaan, Poriin ja Turkuun. Uusia tiimijohtajia on koulutettu ja kotipiiritoiminta on ollut varsin vilkasta kevään ajan. Aiempaa enemmän on järjestetty seminaareja eri puolilla Suomea sekä Miisun että hänen mentoroimiensa seminaarinvetäjien toimesta.

Jumala on kohdannut osallistujia ja moni on tullut kosketetuksi ja rohkaistuksi. On ollut elämää muuttavaa saada olla kokemassa kaikkea tätä Jeesuksen kanssa. Yksi ISO omakohtainen oivallus on ollut se, ettei tarvitse olla kaiken osaava tai pelätä epäonnistumista. Jumala tuntee meidät, tietää vajavuutemme, mutta rakastaa silti ja kutsuu tehtäviinsä. Hän meissä on kykenevä. Meidän osamme on alttius ja sydämen kuuliaisuus. Tämän oivalluksen myötä identiteettini on juurtunut syvemmin Kristukseen. Korkean Veisun sanoin voin sanoa olevani musta, mutta ihana (KV 1:5) – se on tärkeä löytö.

Innolla odotamme myös elokuun alussa järjestettävää Power Prayerin 5-päiväistä leiriä. Viime vuonna leiri oli huikeaa Jumalan kohtaamisen aikaa ja on mielenkiintoista nähdä, mitä Jumalalla on tällä kerralla varattuna meille. Tule sinäkin mukaan – joko koko ajaksi tai osaksi aikaa!  Ilmoittaudu mahdollisimman pian (mielellään 9.6. mennessä) s-postilla info@powerprayer.fi.

Power Prayer on saanut olla kanavana Jumalan töissä, siitä on kiitollinen mieli. Kiitos myös teille Power Prayerin työtä rukouksin ja taloudellisesti tukeneille –yhdessä odottavin mielin eteenpäin!

Siunaten Tuija,
Power Prayer, varatoiminnanjohtaja

 

Levollinen usko

2 Sillä hyvä sanoma on julistettu meille niinkuin heillekin; mutta heidän kuulemansa sana ei heitä hyödyttänyt, koska se ei uskossa sulautunut niihin, jotka sen kuulivat.
3 Sillä me pääsemme lepoon, me, jotka tulimme uskoon, niinkuin hän on sanonut: “Ja niin minä vihassani vannoin: ‘He eivät pääse minun lepooni’”, vaikka hänen tekonsa olivat valmiina maailman perustamisesta asti.
Hepr. 4:2-3
Jokainen meistä, joka uskoo, luottaa Jumalaan ja tekee hänen tahtonsa mukaan, saa levon sielullensa. Se taas vaikuttaa käytännön elämäämme ja estää hätiköidyt, pelosta tehdyt päätökset ja tuo meille vakaan mielen.

Amplified käännös kertoo Hepr. 4:3 kohdassa sen nimenomaan tarkoittavan sisäistä rauhaa ja kuinka se on kaikille valmistettu. Me päätämme, otammeko sen uskon kautta vastaan vai emme.

Miten ihmeellinen on sitten tuo lepo, jonka Jumala antaa? Raamattu kertoo, että tämä lepo on lepopaikka ja metafora taivaallisesta siunauksesta,  jossa Jumala asuu ja jonka hän on luvannut niille, jotka ovat kestäviä uskossaan. Vain uskon kautta voimme ottaa vastaan ilmestyksen Jumalasta ja hänen rakkaudestaan, siitä kuka Hän on ja mikä Hänen tahtonsa on meitä kohtaan.  Hepr. 11:6 painottaa, että uskon kautta olemme Jumalalle otollisia ja että Hän palkitsee ne, jotka Häntä etsivät.

Kuinka siis päästä alkuun jos tuntuu, ettei vain ole sitä uskoa, joka meillä pitäisi olla? Aloita pienestä ja toimi sen luottamuksen mukaan Jumalaa kohtaa, joka sinulla on. Sinun ei tarvitse mennä oman uskosi yli. Rukoile ja anna Pyhän Hengen näyttää, mikä on sinun uskon askeleesi. Jokainen uskon askeleemme on tärkeä, pieninkin. Koska se otetaan turvautuen Jumalaan, kunnioittaen Häntä ja antautuen Hänen tahtoonsa, vaikka aina emme ymmärtäisi miksi.

Omasta elämästäni Jeesuksen kanssa olen huomannut, että sisäinen leponi ja vapauteni on kasvanut sitä mukaan, kun olen uskonut ja toiminut kuuliaisuudessa. On hyvä muistaa, että kaikki kuuliaisuus tähtää Jumalan rakkauden tuntemiseen, 1. Tim. 1:5.  Jumalan päämääränä on rakkaussuhde sinuna kanssasi. Hän haluaa, että sinä tunnet Hänet. Hän on rakkaus kuten Sana sanoo, 1. Joh. 4:8.

Jumalan rakkaus sisältää valtavan levon ja puhtaan luottamuksen Jumalaan. Me saamme olla ihmisiä ja Jumala saa olla Jumala. Se vapauttaa meidät omista yrityksistämme, turhasta omavoimaisuudesta ja kasvattaa meissä kärsivällisyyttä ja pitkämielisyyttä. Jokainen uskon askel tuo ilmestystä Jeesuksesta, auttaa ja tuo voimaa seuraavan uskon askeleeseen, 2. Piet. 1:3. Nojaudu Häneen ja anna Pyhän Hengen päättää ja osoittaa suuntaa. Uskalla kohdata sydämessäsi ne asiat, jotka asettuvat Jumalan tahtoa, Hänen rakkauden tuntemistaan vastaan. Hän haluaa sinulle vain hyvää ja auttaa tämän prosessin läpi.

Jos kamppailet jonkun vaikean päätöksen edessä, rukoile kanssani tämä rukous :

Jeesus, tapahtukoon sinun tahtosi. Vaikuta tahtomiseeni ja tekemiseeni ja auta minua olemaan samaa mieltä sinun kanssasi, Jeesus. Paranna sydämeni vastaanottamaan se usko ja rakkaus, jonka sinä haluat minulle antaa. Aamen.

Kasvakoon sinussa Herran lepo Hänen tuntemisensa kautta.

Rakkaudella!
Miisu

keyboard_arrow_up