fbpx

POWER PRAYER

Profeetallisen luovuuden koulutus

Profeetallisen luovuuden koulutus - kevät 2020

Koulutus keskittyy eri luovuuden alueisiin, joita Pyhä Henki haluaa nostaa esiin seurakunnassa.

Puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista,
ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan.” 
1 Kor. 2:4-5

Power Prayer ry järjestää Profeetallisen luovuuden koulutusviikonloput keväällä 2020 ESY Church -seurakunnassa Helsingissä, Veturitori 2, Itä-Pasila.

KEVÄÄN 4 KOULUTUSVIIKONLOPPUA SIIRRETTY MYÖHEMMÄKSI. KATSO AIKATAULUT ALLA.

Viikonloput on tarkoitettu uudestisyntyneille uskoville, jotka haluavat antaa luovuutensa Pyhän Hengen käyttöön mm. rukouksessa, julistuksessa, palvonnassa, ylistyksessä ja profeetallisuudessa.

Koulutus keskittyy eri luovuuden alueisiin, joita Pyhä Henki haluaa nostaa esiin seurakunnassa. Nämä Jumalan antamat luovuuden lahjat tuovat voimallisesti esiin Jumalan ilmestystä ja tahtoa.

Pyhän Hengen tehtävänä on kirkastaa Jeesusta, siksi on tärkeää, että annamme Pyhän Hengen johdattaa ja hallita luovia rukoustapojamme.

“sillä hänessä me elämme ja liikumme ja olemme”  Apt 17:28

”Jumala on Henki, ja siksi niiden, jotka häntä rukoilevat, tulee rukoilla hengessä ja totuudessa.”  Joh. 4:24

Viikonloppujen teemoja ovat mm. Jumalan äänen kuuleminen, rukous Raamatussa, luovat eleet, tanssi, draama, ylistys, palvonta ja hengessä laulaminen, ylistys huiveilla, kankailla ja sisustustaiteessa, maalaus ja runous. Lähestymme kaikkia teemoja rukouksen ja profeetallisuuden näkökulmasta.

Opettajina toimivat omissa luovuuden lahjoissaan harjaantuneet vakaat kristityt eri seurakunnista. Opetuksen perustana on Raamatun sana. Koulutus on ESY Church -seurakunnan alaista toimintaa ja koulutuksen johtajana toimii Miisu Piipari.

Miisu Piipari
– luovat rukoustavat

Miisu Piipari on profeetallinen esirukoilija, julistaja, ylistystanssija ja Power Prayer -palvelutyön perustaja ja näyn kantaja. Hän on ESY Church -seurakunnan jäsen ja palvellut siellä useiden vuosien ajan eri tehtävissä mm. ylistystanssijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Miisu Piiparilta on ilmestynyt TV7:llä ohjelmasarjat Rukoustanssi ja Ylistystanssi-seminaarit 2015 ja 2017 sekä radiossa ohjelmasarjat Sanan aarteita ja Vapauttava ylistystanssi. Miisun näkynä on vapauttaa, nostaa ja rohkaista kristittyjä, jotta he voisivat nousta kutsuunsa omissa seurakunnissaan. Hän pitää yhteiskristillisyyttä ja seurakuntien välistä yhteistyötä tärkeänä. 

Peter Hackzell – raamattuopetusta rukouksesta

Peter Hackzell on ollut vuodesta 2001 ESY Church -seurakunnan paimen yhdessä vaimonsa pastori Pian kanssa. Heillä on kolme lasta ja viisi lastenlasta ja Seymour-koira.

”Profeetallisen luovuuden koulutus 2020 tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia tuntemaan Jumalaa intiimimmin, löytämään ja kehittämään kutsumustasi ja lahjaasi. Suosittelen tätä koulutusta lämpimästi.”

Veikko Lipponen – raamattuopetusta rukouksesta

Veikko Lipponen on toiminut 20 vuotta yhtenä ESY Church:in pastoreista. Hänen kutsunsa on toimia myös Jumalan Sanan opettajana.

”Haluan nähdä kuinka ymmärrys uskovan uudesta henkilöllisyydestä Jeesuksessa Kristuksessa Taivaan Isän poikina ja tyttärinä alkaa vaikuttaa ja kantaa hedelmää, kuinka kristityt vahvistuvat uskossaan ja voivat seistä lujina elämässä vastaantulevissa haasteissa, kuinka jatkuvasti tuore todistus Taivaan Isän rakkaudesta ja armosta vaikuttaa ympärillä oleviin ihmisiin, kuinka jokainen kristitty voisi löytää oman ainutlaatuisen paikkansa seurakunnassa ja yhteiskunnassa, kuinka jokainen kristitty voisi täyttää rakastavan Taivaan Isän unelman heistä Jumalan armon voimassa.”

Anne Rehvonen – luovat eleet ja teot

Anne Rehvonen on tehnyt pyhäkoulu- ja lapsityötä lähes 20 vuotta.  Tällä hetkellä Anne huolehtii kotiseurakuntansa Cityseurakunnan lapsityön lisäksi myös perustamastaan pihapyhäkoulusta ja palvelee eri seurakuntien lapsityön projekteissa. Power Prayeriin Anne tuli mukaan 2017 ja on sekä emännöinyt, että vetänyt Power Prayer -ryhmiä. Annella on voimakas profetian armolahja ja hän rakastaa tehdä profeetallisia eleitä Jumalan Pyhän Hengen ohjauksessa.

Ilona Martikainen – rukous- ja profeetallinen tanssi

Ilona Martikainen on baletinopettaja ja tanssin ammattilainen. Hän on tehnyt työtä ylistystanssin parissa vuodesta 2003. Hänen oma ylistystanssikoulunsa on toiminut sekä Kuopiossa että Porissa, ja hän on pitänyt tanssiseminaareja ympäri Suomea myös Kristanssin kanssa. Ilona toimii profeetallisen tanssin alueella ja haluaa rohkaista ja varustaa ylistäjiä heidän kutsussaan ja nostaa profeetallisia ihmisiä toimimaan omissa seurakunnissaan.

Titta Hassila – rukoustanssi ja maalaus

Titta Hassila on psykologi ja teologian maisteriopiskelija (ÅA). Hänellä on  tanssipedagogiikan perusopinnot (TEAK). Titta on Kristanssin osa-aikainen työntekijä ja hän on toiminut vuosia ylistystanssin, kehorukouksen ja kristillisen esiintyvän tanssin kentällä ympäri Suomea. Titan sydämellä on erityisesti Jumalan kohtaaminen tanssin kautta ja esiintyvien tanssiryhmien toiminta.

Mervi Koski – draama

Mervi Koski on vetänyt naisten luovia rukous-ja ylistystanssipiirrejä parin vuosikymmenen ajan pääasiassa luterilaisissa seurakunnissa. Tällä hetkellä Mervi vetää miehensä kanssa Lähde! -iltoja Myllypuron kirkolla. Hänen sydäntään lähellä on jakaa ja rohkaista muitakin löytämään uusia Pyhän Hengen inspiroimia rukoustapoja. Erityisenä lahjana Mervillä on liikerukous, jota Jumala käyttää profetian välittämiseen niin huumorin kuin lapsenkaltaisen ilonkin avulla. 

Maarit Korhonen – draama

Maarit Korhonen on luotettu rukouspalvelija ja tiimijohtaja Power Prayer -palvelutyössä. Hän on johtanut Power Prayer -tiimejä Vantaalla ja Veikkolassa. Maaritin sydämellä on tuoda ihmiset Jumalan runsaan hyvyyden äärelle, käyttäen kaikkia Pyhän Hengen inspiroimia luovia rukoustapoja. Hänellä on liikerukouslahja, jossa tanssi, draama ja ilo vapauttavat Jumalan parantavan läsnäolon toimimaan. Hän työskentelee TV7:llä ja aloitti siellä Ylistysliike-tanssiohjelman v. 2004. 

Roope Ranne – draama

Roope Ranne palvelee Ilmestysmaja-seurakunnassa profeetallisena taiteilijana. Hänellä on vahvana evankelioivan runouden ja profeetallisen draaman lahjat.

Johanna Särkkälä – laulu ja ylistys

Johanna Särkkälä on Tampereella asuva freelancer-ylistysmuusikko, säveltäjä ja tuottaja. Koulutukseltaan hän on musiikkipedagogi (AMK), pääaineinaan kitara ja pop/jazz-laulu. Johanna on ollut mukana parillakymmenellä äänitteellä eri rooleissa (mm. Petri Kosonen&band: Kultainen sydän, 2 soololevyä, yhteisprojekteja Rodrigo ja Saara Campoksen sekä Pekka Hautakankaan kanssa, Jylistys-levyt); solistina, taustalaulajana, kitaristina, pianistina, säveltäjä/sanoittajana, sovittajana, tuottajana ja kustantajana. Hän toimii tällä hetkellä johtajana Tampere ylistää -kollektiivissa ja Jylistyksessä, lapsiperheiden ylistyskulttuurissa. 

Johannan elämäntehtävänä on johtaa seurakuntaa ylistykseen, luoda uutta ylistysmusiikkia ja kouluttaa monipuolisesti ylistyksen alueella. 

Jani Pellikka – laulu ja ylistys

Jani Pellikka on helsinkiläinen pitkän linjan ylistysmuusikko, joka on 25 palveluvuoden aikana johtanut ylistystä yli kirkkokuntarajojen. Hän toimi myös useita vuosia Elävä Sana -seurakunnan ylistyspastorina. Jani on ollut mukana useissa levyprojekteissa ja johtaa tällä hetkellä Sound of Heaven -bändiä. Hänen unelmansa on nähdä Suomen seurakunta ylistämässä ja palvomassa Jeesusta yksisydämisesti. Hän myös sanoittaa ja säveltää uusia lauluja.

Henna Nieminen – laulu ja ylistys

Henna on 25-vuotias evankelista-muusikko Lapinjärveltä. Hän on valmistunut kirkkomuusikoksi v. 2016, mutta jäänyt täyspäiväisesti palvelemaan lahjoillaan Herraa. Hennan kotiseurakunta on Agricolan suomenkielinen seurakunta, jossa hän on vapaaehtoistöiden lisäksi myös kirkkovaltuutettuna. Kielillä laulaminen syttyi jo opiskeluaikoina, vaikkakin armolahjat olivat olleet melko vieraita siihen asti. Niitä tutkien ja harjoitellen Henna on saanut olla palvelemassa, ja opettamassa Herralta saamiensa lahjojen käyttöä monipuolisesti . 

”Meitä ei ole luotu passiivisiksi, vaan olemaan aktiivisesti Kristuksen ruumiin jäseninä, toisiamme vahvistaen, niillä armolahjoilla joita olemme saaneet”

Leena Lehtinen – runous

Leena Lehtinen on luterilainen pappi, joka rakastaa kristittyjen yhteyttä ja yhteistyötä. Hän on toiminut mm. sairaalasielunhoitajana, kansainvälisessä evankelioimistyössä, julkaissut 6 runoteosta ja yhden mietekirjan. Leena harrastaa väreillä leikkimistä. Eniten hän rakastaa Jeesusta ja ihmisiä.

Annina Rouvinen – ylistys huiveilla, kankailla ja sisustustaiteessa

Annina haluaa luoda kauneutta ympäristöönsä eri tavoin, koska hän uskoo kauneuden olevan fyysinen ilmentymä Jumalan kirkkaudesta. Hän ilmaisee luovuutta mm. tanssin, silkkitaiteen ja sisustussuunnittelun muodossa. Annina valmistaa sisustustaidetta ja ylistyshuiveja kehittämällään tekniikalla.

Jean-François Thys – profeetallinen taide

Jean-François palvelee tällä hetkellä Kouvolan rukoushuoneen pioneerina. Hän haluaa taiteensa ja opetuksen kautta vapauttaa Jumalan voimaa parantumisen, varustamisen, rohkaisun ja esirukouksen alueilla.
Kun Jean-François muutti Brysselistä Suomeen, hän avasi profeetallisen ”Kaunislintu”-taidetyöpajan. Uusi ”Tulilintu” -työmuoto aloittaa v. 2020. Sen tarkoituksena on kehittää taidetyöpajoja yhdessä Kouvolan kaupungin ja kristillisen Kulmakivi-kahvilan kanssa. Näiden taidetyöpajojen tarkoituksena on evankelioida sekä osallistua sosiaaliseen avustamistyöhön.
Jean-François’n palvelutyö haluaa tuoda esille uutta ja raikasta taidetta Jumalan sydämeltä. Hän haluaa toiminnallaan välittää kristillisiä arvoja kuten vapautta, rauhaa, myötätuntoa, erilaisuutta ja kauneutta.

Sanni Tunturipuro – profeetallinen taide

”Nimeni on Sanni Tunturipuro. Pituutta on 150cm, silmät ovat ruskeat ja olen päästä varpaisiin totaalinen unelmoija. Kuvat ovat maailmani, jota syvästi rakastan.

Mun sydämeni unelma on, että voisin maalata esille sen, minkä koen Taivaan maalaavan mun sisimpään. Unelmoin, että mun luovuuden kautta ihmiset voisivat nähdä kuinka arvokkaita, ihmeellisiä, uniikkeja ja rakastettuja he ovat. ”Sinä olet ihme” on lause, joka sykkii mun sisällä. Sä olet rakastettu. Niin Jumala näkee sut.”

Maamme hallituksen linjauksen mukaan kaikki julkiset tilaisuudet on peruttu 31.5.2020 asti. Loppukevään 4 koulutusviikonloppua on siirretty eteenpäin. Päivitämme vielä aikataulua kahden viikonlopun aiheiden varmistuttua.

Profeetallisen luovuuden koulutusviikonloppukokonaisuudet (pe-ilta, la-päivä):

Kahdeksan viikonlopun kokonaisuus:

 • 10-11.1.2020  Raamatun sana rukouksessa ja luovat profeetalliset eleet
 • 24-25.1.2020  Rukoustanssi ja profeetallisuus tanssin kautta        
 • 07-08.2.2020  Draama
 • 06-07.3.2020  Hengessä laulaminen ja profeetallinen ylistys
 • 31.7-1.8.2020  Runous
 • 21-22.8.2020  Profeetaallinen ylistys huiveilla, kankailla ja sisustustaiteessa
 • 28-29.8.2020  Profeetallinen maalaus
 • 11-12.9.2020  Power Prayer -seminaari (opetellaan Jumalan äänen kuulemista ja profetoimista erilaisilla luovilla tavoilla)

Neljän viikonlopun kokonaisuus:

Tähän kokonaisuuteen kuuluvat seuraavat viikonloput + yksi vapaavalintainen viikonloppu:

 • 10-11.1.2020  Raamatun sana rukouksessa ja luovat profeetalliset eleet
 • 24-25.1.2020  Rukoustanssi ja profeetallisuus tanssin kautta
 • 11-12.9.2020  Power Prayer -seminaari

Alla olevat viikonloput ovat kaikille avoimia. Aikataulu: perjantai klo 18-21, lauantai 11-18.  Viikonlopun hinta on 55 €, maksu suoritetaan paikalle tultaessa. Aloitamme täsmällisesti, joten tulethan hyvissä ajoin paikalle. Tarjolla kahvia ja pientä syötävää molempina päivinä 1/2 tuntia ennen aloitusta.

 • 24-25.1.2020  Rukoustanssi ja profeetallisuus tanssin kautta
 • 06-07.3.2020  Hengessä laulaminen ja profeetallinen ylistys
 • 28.8-29.8.2020 Profeetallinen maalaus
 • 11-12.9.2020 Power Prayer -seminaari (opetellaan Jumalan äänen kuulemista ja profetoimista erilaisilla luovilla tavoilla)

Kahdeksan viikonlopun kokonaisuus
Kaikki kevään koulutusviikonloput sisältävän kokonaisuuden hinta on 280 €.

Neljän viikonlopun kokonaisuus
Tähän kokonaisuuteen kuuluvat seuraavat viikonloput + yksi vapaavalintainen viikonloppu:

 • 10-11.1.2020  Raamatun sana rukouksessa ja luovat profeetalliset eleet
 • 24-25.1.2020  Rukoustanssi ja profeetallisuus tanssin kautta
 • 15-16.5.2020  Power Prayer -seminaari

Tämän kokonaisuuden hinta on 180 €.

Osallistuaksesi kahdeksan tai neljän viikonlopun koulutukseen tarvitset kaksi suositusta. Suosittelijoina voivat olla seurakuntasi pastorit tai esim. rukous- tai raamatturyhmän vetäjät. Tulosta oheinen lomake ja liitä se täytettynä hakemukseen.

SUOSITUSLOMAKE

Hakuaika kahdeksan tai neljän viikonlopun koulutukseen päättyy 15.12.2019. Opiskelupaikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään hakemisjärjestyksessä.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!
Sinua siunaten!

Miisu Piipari
Power Prayer -koulutuksen johtaja

Jaana Koivunen
koulutuskoordinaattori 

info (at) powerprayer.fi

Tilaa infokirje

Haluatko lisätietoa?
Kaikille kiinnostuneille lähetämme infokirjeen,
jossa on yksityiskohtaisemmat tiedot.

keyboard_arrow_up