fbpx

Power Prayer - johtoryhmä

Miisu Piipari

Toiminnanjohtaja

Miisu Piipari on Power Prayer -näyn kantaja ja työn johtaja. Hän on ollut ESY Church -seurakunnan jäsen vuodesta 1999 ja toimii myös ESY Church seurakunnan pastorina.

Power Prayer -palvelutyö toimii ESY Churchin auktoriteetin alla.

Rukous, ylistys, palvonta ja Sanan opettaminen ovat hänelle rakkaita asioita.
Miisun kutsuun kuuluu ihmisten kutsujen tunnistaminen ja vapauttaminen. Hän opettaa, mentoroi ja vetää seminaareja ja viikonlopputapahtumia mm: Jumalan äänen kuulemisesta, ylistystanssista ja profeetallisuudesta ja läheisestä jumalasuhteesta.

Tuija Reinilä

Tapahtumakoorinaattori ja varatoiminnanjohtaja

Tuija toimii Power Prayerin tapahtumakoordinaattorina. Hän järjestelee erilaisia tapahtumia seminaareista puhujavierailuihin. Vuoden 2023 alusta Tuija aloitti myös Power Prayerin varatoiminnanjohtajana.

Tuija haluaa oppia elämään Pyhän Hengen johdattamana, Jeesusta kuunnellen. Hän iloitsee nähdessään Jumalan toimivan monin eri tavoin ja nauttii profeetallisuuden luovista ilmenemismuodoista.
Hän toimii myös sielunhoitoterapeuttina.

Tuija vetää Power Prayer -seminaareja ja vastaa Kouvolan Varustamisilloista.

Maarit Korhonen

Seminaarit, Varustamisillat

Maarit vetää Power Prayerin seminaareja ja Helsingin Varustamisiltoja. Hänellä on paimenen sydän, joka näkyy hänen työssään Power Prayerissä.

Maarit haluaa tuoda ihmiset Jumalan runsaan hyvyyden äärelle, käyttäen kaikkia Pyhän Hengen inspiroimia luovia rukoustapoja. Hänelle erityisen tärkeitä ovat tanssi, draama, Pyhän Hengen ilo ja Jumalan hoitava läsnäolo.

Auli Liljalahti

Esirukousjohtaja

Auli johtaa Power Prayerin esirukoustoimintaa.
Hän pitää myös seminaareja ja Porissa Power Prayerin Varustamisiltoja.

Profeetallinen esirukous ja Jumalan äänen kuuleminen ovat Aulille tärkeitä. Power Prayerin yhteydessä hän on löytänyt läheisemmän suhteen Jumalaan. Hän haluaa kutsua muitakin tähän turvalliseen rakkaussuhteeseen Jumalan kanssa.
Auli johtaa Porissa Ilonlähde seurakuntaa yhdessä miehensä kanssa.

Terhi Laakso

Media- ja lapsityö

Terhi on monilahjakas mediaosaaja ja hänen vastuullaan on Power Prayerin -mediatiimi ja sen kehittäminen. Terhi vastaa myös Power Prayerin lapsityöstä.

Terhi nauttii ja iloitsee kaikesta Jumalan luomasta kauneudesta ja haluaa itsekin olla luomassa kauneutta ympärilleen. Erityisesti Jumalan luoma ihmeellinen luonto ja sen eläimet puhuttelevat häntä syvästi. Terhi rakastaa profeetallisuutta ja haluaa olla mukana avaamassa Jumalan profeetallista lahja-arkkua myös muille.

Siru Elfving

Toimistopäällikkö, Rukouslive -koordinaattori, mediatiimin jäsen

Siru vastaa asioiden sujumisesta Power Prayerin toimistolla ja koordinoi Power Prayerin rukouslivejä Facebookissa. Hän myös vetää Varustamisiltoja Turussa ja pitää seminaareja.

Siru haluaa auttaa ihmisiä kohtaamaan syvemmin rakastavan ja parantavan Jumalan; Jumalan, joka kutsuu luottamaan ja heittäytymään kokonaan Hänen varaansa.
Siru rakastaa ylistämistä, Jumalan läsnäoloa ja siinä viipymistä. Erityisesti ylistystanssi on hänelle tärkeä ylistyksen muoto.

keyboard_arrow_up