Miisu Piipari

Palvelutyön johtaja

Miisu Piipari on Power Prayer -näyn kantaja ja työn johtaja. Hän on ollut ESY Church -seurakunnan jäsen vuodesta 1999 ja kuuluu tällä hetkellä seurakunnan johtoryhmään. Power Prayer -palvelutyö toimii ESY Churchin auktoriteetin alla.
Rukous, ylistys ja palvonta ovat lähellä Miisun sydäntä. Hän toimiikin laajasti esirukoilijana ja ylistystanssijana/ylistystanssijohtajana.
Miisun kutsuun kuuluu ihmisten kutsujen tunnistaminen ja vapauttaminen. Hän opettaa, mentoroi ja vetää seminaareja ja viikonlopputapahtumia mm: Jumalan äänen kuulemisesta, ylistystanssista ja profeetallisuudesta.

Maarit Korhonen

Opetus

Maarit vastaa opettamisesta osassa Power Prayerin seminaareissa ja varustamisilloissa. Maaritin sydämellä on tuoda ihmiset Jumalan runsaan hyvyyden äärelle, käyttäen kaikkia Pyhän Hengen inspiroimia luovia rukoustapoja. Tanssi, draama, ilo ja Jumalan hoitava läsnäolo ovat tärkeitä hänelle. Maarit on naimisissa ja neljän lapsen äiti. Vapaa-aikanaan Maarit lukee runoja ja lenkkeilee luonnossa.

Markus Lastikka

Tapahtumat

Markus vastaa Power Prayerin tapahtumien järjestämisestä eri puolilla Suomea. Hän rakastaa rukousta, Jeesuksen läsnäoloa ja Jumalan Sanaa. Hän haluaa kasvaa uskossa ja Jeesuksen tuntemisessa sekä rohkaista ja auttaa toisia kasvamaan myös.
Markus kuuluu Turun Helluntaiseurakuntaan ja hänen aiempia ja/tai nykyisiä palvelupaikkojaan ovat olleet mm. Ilpoistenpiiri ja Hosea Ministry. Hän rakastaa rentoutua urheilemalla porukassa.

Terhi Laakso

Media

Terhin vastuulla on Power Prayerin mediatiimi ja mediatyön kehittäminen. Terhi nauttii ja iloitsee kaikesta Jumalan luomasta kauneudesta ja haluaa siksi itsekin olla luomassa kauneutta ympärilleen. Erityisesti Jumalan luoma ihmeellisen upea luonto ja eläimet puhuttelevat häntä syvästi. Terhi rakastaa profeetallisuutta ja haluaa olla mukana avaamassa Jumalan profeetallista lahja-arkkua myös muille.