fbpx

Jumalan tahdon toteutuminen

Pari kuukautta sitten olin ilmoittautunut Power Prayer -seminaarin tiimiin yhdessä vaimoni kanssa. Tehtävänäni oli toimia seminaarissa tiiminjohtajana ja vaimoni tiimin jäsenenä.

Seminaarin lähestyessä huomasin, etteivät rahani riittäneetkään matkakuluihin. Minulla oli paljon laskuja maksettavana ja siksi en pystynyt maksamaan kunnolla auton bensoja matkaa varten. Vaimonikin piti tulla mukaan, mutta yllättäen hänen työvuoronsa menivätkin uusiksi ja hän ei voinut lähteä ollenkaan. Tämän seurauksena vaimoni tilalle tiimiin tuli toinen henkilö ja sovimme, että matkustamme yhdessä minun autollani.

Päivää ennen seminaaria kiukuttelin Jumalalle: Haluan tehdä sinulle töitä, mutta minulla ei ole varaa edes lähteä matkaan. Sain rukouksessa alla olevan raamatunkohdan: ”Huuda minua avuksi ahdistuksen päivänä. Minä vapautan sinut, ja sinä olet kunnioittava minua.” Psalmit 15:50

Kiukuttelin Jumalalle: Haluan tehdä sinulle töitä, mutta minulla ei ole varaa edes lähteä matkaan.

Hän todella oli ennalta nähnyt matkani ja siunannut sen.

Jumala vastasi minulle ja sanoi, ettei minulla voi olla tarvittavia varoja, jos olen hiljaa enkä kysy apua keneltäkään. Hän antoi minulle erään ihmisen nimen, keneltä voisin kysyä apua. Sain myös rukouksessa tarkan summan 50 €.

Ylpeyteni ei kuitenkaan antanut periksi, vaan pyysin tältä henkilöltä lainaksi 60 € ja lupasin maksaa sen takaisin seminaarin jälkeen. Seminaaripaikalle oli pitkä ajomatka ja tankkasin autoni ensimmäisen kerran matkan alussa lainarahalla ja sain tankin täyteen.

Jatkoin matkaani ja yövyin kyydissäni tulevan tiimiläisen kotona. Seuraavana aamuna lähdimme jatkamaan matkaa ja pääsimme huoltoasemalle, missä oli koko matkan ylivoimaisesti halvin bensahinta. Kaverini tankkasi autoni tankin täyteen.

Näin pääsimme kivasti seminaaripaikkakunnalle ja bensa riitti hyvin. Seminaarissa kerättiin yllättäen kolehti meidän tiimiläisten matkakuluja varten ja minäkin sain 75 € bensarahaa. Kotimatkalla pääsimme näillä rahoilla juuri ja juuri sille samalle edulliselle huoltoasemalle, jossa tankkasimme tankin täyteen ja rahat riittivät myös syömiseen.

Loppujen lopuksi pääsin hyvin kotiin ja bensa riitti myös seuraavan päivän, kun lähdin pitämään omaa Power Prayer -piiriäni, jonne matkaa oli edestakaisin 240 km.

Maksoin kaverille parin päivän päästä velkani 60 €. Kului muutama päivä, kun kaverini, jolta olin lainannut rahaa, laittoi minulle viestin. Hän oli kokenut rukouksessa, että hänen olisi annettava minulle takaisin 50 €. Silloin tajusin, että se oli juuri se summa, mistä Jumala oli puhunut minulle. Kiitin Jumalaa huolenpidosta ja samalla käsittelin rukouksessa Hänen kanssaan omaa ylpeyttäni. Hän todella oli ennalta nähnyt matkani ja siunannut sen. Minun tuli vain opetella luottamaan Häneen.

”Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa niitä hyviä töitä varten, jotka Jumala on ennalta valmistanut, vaeltaaksemme niissä.”
Ef. 10:2

Uskalla luottaa hyvään Jumalaan, joka tietää kaikki huolesi jo etukäteen.

Sinua siunaten!
Arto

keyboard_arrow_up