Jeesus rakastaa sinua!

Pari viikkoa sitten olin menossa keskustaan, kun liikennevaloissa Jeesus antoi tiedonsanan ohikulkijan vaivasta. Kysyin naiselta oliko hänellä sellaista ja nainen kertoi näin olevan. Puhuin naiselle todistustani Jeesuksesta. Kysyin, jos saisin rukoilla hänen puolestaan. Hän halusi ja Jeesus paransi naisen. Nainen todisti sen jälkeen miten oli kävellessä huokaillut vaivaansa ja nyt se oli poissa.

Jatkoin matkaani, ja puistossa näin kaksi miestä juomassa. Kerroin heille Jeesuksesta ja tarjouduin rukoilemaan heidän puolestaan. He kuitenkin kieltäytyivät. Keskustellessamme samainen nainen, jonka vaivan Jeesus oli juuri parantanut, kulki ohitsemme. Kysyin tältä naiselta, josko hän haluaisi kertoa näille miehille, mitä Jeesus oli juuri tehnyt hänelle ja hän halusi.

Nainen todisti miehille puistossa Jeesuksen tekemästä ihmeestä ja sen todistuksen ansiosta toinen miehistä pyysi nyt saada rukousta.

Nainen todisti miehille puistossa Jeesuksen tekemästä ihmeestä ja sen todistuksen ansiosta toinen miehistä pyysi nyt saada rukousta. Mies sanoi vain, että toivoo rukousta päänsä puolesta. Odotin Pyhää Henkeä kuunnellen, että Hän antaisi jonkun erityisen asian minkä puolesta tai miten rukoilla. Pyhä Henki kuitenkin tietää mitä me kulloinkin eniten tarvitsemme ja Hän johdatti yllättäen vapautusrukoukseen. Mies sai vapautua niistä taakoista mitkä sillä hetkellä olivat ajankohtaisia ja hän näytti mielestäni paremmin voivalta rukouksen jälkeen. Tämän vuoksi olin aikataulustani myöhässä, mutta Jeesus käänsi sen eduksi. Aivan kuten Raamatussa puhutaan siitä, miten Hän kykenee kääntämään kaiken niiden hyväksi, jotka Herraa rakastavat ja ovat Hänen tahtonsa mukaan kutsutut. Sillä tämän viiveen takia olin vielä matkalla siinä paikassa, johon saapui apua tarvitsevia ystäviäni. Näin saatoin vielä auttaa heitä. Ihanaa miten Jeesus pitää huolta pienimmistäkin yksityiskohdista.

Myöhemmin kaupungilla kulkiessani yritin olla avoinna Pyhälle Hengelle, jos Pyhä Henki antaisi uuden tiedonsanan tai kiinnittäisi huomioni johonkin tyyppiin, ja ehkä haluaisi että puhun hänelle. Joskus Hän on antanut tiedonsanan kesken keskustelua. Kadulla näin miehen, jonka vaatteista päätellen uskon olleen imaami.

Pyhä Henki antoi miehestä tiedonsanan ja kysyin häneltä, onko hänellä vaiva, josta sain tiedonsanan.

Pyhä Henki antoi miehestä tiedonsanan ja kysyin häneltä, onko hänellä vaiva, josta sain tiedonsanan. Mies vastasi myöntävästi ja kerroin, että Jeesus, joka asuu sydämessäni, antoi minun tuntea sen. Todistin Jeesuksesta ja kysyin haluaako hän rukousta vaivan puolesta. Hän halusi, ja rukoilin, ja tunsin Pyhän Hengen. Tilanne kuitenkin keskeytyi, enkä saanut kuulla paraniko vaiva. Uskon että parani, kun Pyhä Henki oli tuntunut paikalla niin voimakkaasti rukoiltaessa.

Tämä oli yksi päivä Jeesuksen kanssa. Ja olen niin kiitollinen Pyhästä Hengestä. Kiitollinen, että saamme Pyhän Hengen kautta oppia tuntemaan Jeesusta, ja että voimme kysyä Pyhältä Hengeltä neuvoa, miten rukoilla, mitä rukoilla, kenen puolesta rukoilla, neuvoa ihmissuhteissa, neuvoa töissä, niin kuin psalmin kirjoittaja sanoo …Minä turvaudun rukoukseen (Psalmi 109:4). Jeesus rakastaa kaikkia ihmisiä. Jeesus rakastaa sinua!

Markus Lastikka